Follow us

Η Olga Smirnova γυρνάει την πλάτη στα Μπαλέτα Μπολσόι | Δεν πίστευα πως θα ντραπώ για τη Ρωσία

Η συγκλονιστική δήλωσή της και το επόμενο βήμα της διάσημης και επιτυχημένης μπαλαρίνας.

MissBloom TEAM
Η Olga Smirnova γυρνάει την πλάτη στα Μπαλέτα Μπολσόι | Δεν πίστευα πως θα ντραπώ για τη Ρωσία Instagram @leka.spb.ballet

Κανείς δεν μπορεί να μείνει άπραγος και ουδέτερος μπροστά στην Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ένας πόλεμος ξέσπασε στην καρδιά της Ευρώπη και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί έντρομη τις εξελίξεις. Δημόσιες προσωπικότητες παίρνουν θέση και στέκονται δίπλα στον Ουκρανικό λαό, ο οποίος ξεριζώνεται από τη χώρα του, ενώ τη βλέπει να φλέγεται από την ανθρώπινη μανία. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η επιτυχημένη μπαλαρίνα Olga Smirnova, η οποία παραιτήθηκε από τα Μπαλέτα Μπολσόι και γυρνάει επιτακτικά την πλάτη τόσο σε αυτά όσο και στη Ρωσία.

Loading...

Η Olga Smirnova σηκώνει το ανάστημά της στη Ρωσία

Η μπαλαρίνα, που έχει μία εξαιρετική καριέρα σε αυτό τον χώρο, δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως παραιτήθηκε από τα Μπαλέτα Μπολσόι, που έχουν την έδρα τους στη Μόσχα, μετά τις εχθροπραξίες της Ρωσίας ενάντια στην Ουκρανία. Η 30χρονη χορεύτρια ανέφερε πως τάσσεται "ενάντια σε αυτόν τον πόλεμο με όλη της την ψυχή'' και ότι την ίδια άποψη έχουν και άλλες Ρωσίδες μπαλαρίνες. Παράλληλα, το Ολλανδικό Εθνικό Μπαλέτο επιβεβαίωσε πως η Olga Smirnova θα ξεκινήσει να δουλεύει μαζί τους.

Η Olga Smirnova έχει καταγωγή από την Ουκρανία και έχει περιγράψει τον εαυτό της ως ''Ουκρανή κατά το ένα τέταρτο''. Σπαρακτικό είναι και το μήνυμά της για όσα συμβαίνουν: ''Σε έναν σύγχρονο και φωτισμένο κόσμο, περιμένω από τις πολιτισμένες κοινωνίες να επιλύουν πολιτικά ζητήματα μόνο μέσω ειρηνικών διαπραγματεύσεων. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ντρεπόμουν για τη Ρωσία, ήμουν πάντα περήφανη για τους ταλαντούχους Ρώσους, για τα πολιτιστικά και αθλητικά μας επιτεύγματα. Αλλά τώρα νιώθω ότι έχει τραβηχτεί μια γραμμή που χωρίζει το πριν και το μετά. Πονάει που άνθρωποι πεθαίνουν, που χάνουν τις στέγες πάνω από το κεφάλι τους ή αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Και ποιος θα πίστευε ότι πριν από μερικές εβδομάδες θα συνέβαιναν όλα αυτά; Μπορεί να μην βρισκόμαστε στο επίκεντρο της στρατιωτικής σύγκρουσης, αλλά δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι σε αυτήν την παγκόσμια καταστροφή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ