Follow us

Νέα μαρτυρία-φωτιά για την υπόθεση των θανάτων των παιδιών στη Πάτρα (Βίντεο)

"Όταν διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, συνέχισε την ανέμελη ζωή της, έκανε τα μπάνια της..." - Τι αναφέρει εργαζόμενη σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

MissBloom TEAM
Πάτρα

Νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας και τους θανάτους των τριών κοριτσιών, που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Η εφημερίδα "Μπαμ στο Ρεπορτάζ" αποκαλύπτει μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, σχετικά με τη μητέρα των τριών κοριτσιών, αποκάλυψη που προβλήθηκε και στην εκπομπή του Mega "Χαμογέλα και πάλι".

"Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού. Έδειχνε έντρομη, είχε γουρλώσει τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμένη και ανήσυχη...''

Διάβασε τη συνέχεια στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ