Vegan κορμός σοκολάτας | Χωρίς ζάχαρη με ελάχιστα υλικά

Κι όμως, είναι ό, τι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα τελευταία χρόνια το Instagram έχει κατακλυστεί από μωρά, γάτες και συνταγές. Και αν τα μωρά και οι γάτες είναι μία ευχάριστη - χωρίς συνέπειες απόλαυση - τα βίντεο με τις συνταγές τείνουν να μας κάνουν τεράστιο κακό και να μας προκαλέσουν λιγούρες δίχως αύριο. Υπέροχα εδέσματα που γαργαλάνε τον ουρανίσκο και food bloggers τόσο ταλαντούχοι που κάνουν ακόμα και το πιο απλό πιάτο να φαντάζει υπέροχο και πεντανόστιμο.

Το ταλέντο αυτό το έχει και η missmimifoodie η Ελληνίδα food blogger με τους χιλιάδες followers και τις λαχταριστές συνταγές. Με ένα γρήγορο scroll στο Instagram account της, μπορούμε να δούμε μερικά από τα πιάτα που δημιουργεί αλλά και τις συνταγές για να τα απολαύσουμε και εμείς.
Το μενού για σήμερα έχει κορμό σοκολάτας, αλλά όχι τον κλασικό. Ο συγκεκριμένος είναι vegan και δεν περιέχει ζάχαρη. Και ναι, παραμένει συγκλονιστικός.

Υλικά

200 γρ. γάλα αμυγδάλου
200 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. αμυγδαλοβούτυρο ή ταχίνι
300 γρ. μπισκότα
Εκτέλεση

Ζεσταίνεις το γάλα να γίνει χλιαρό και ρίχνεις μέσα την κουβερτούρα. Ανακατεύεις να λιώσει μαζί με το αμυγδαλοβούτυρο. Έπειτα σπας τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια με τα χέρια σε ένα μπωλ και περιχύνεις με το μείγμα.Τυλίγουμε σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και βάζουμε κατάψυξη μέχρι να σφίξει , περίπου για 40’. Έπειτα συντηρούμε ψυγείο. Μπισκότα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε vegan, χωρίς ζάχαρη, ολικής άλεσης ή τα κλασσικά αγαπημένα! Επίσης μπορούμε να βάλουμε κ ότι ξηρό καρπό μας αρέσει! Ό τι θέλουμε!

Ευχαριστούμε την @missmimifoodie