Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου "πιέζει" μάρτυρα που μίλησε στη Νικολούλη - Της τηλεφωνεί τα ξημερώματα

Εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έχει γίνει η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές, έχει γίνει -σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας "Πελοπόννησος"- η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι, σύμφωνα με την ίδια, απανωτά και γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία, τα οποία προφανώς ήξερε η μητέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr