Follow us

Όσκαρ 2022 | Η Ακαδημία θέλει τον Ζελένσκι στην αποψινή τελετή απονομής

Θα εμφανιστεί τελικά ο Ουκρανός Πρόεδρος στην 94η Τελετή Απονομής των βραβείων;

zelensky Splash News / Ideal Image

Η 94η Τελετή Απονομής των Όσκαρ είναι γεγονός, και, όπως κάθε χρόνο, σινεφίλ και μη αναμένουν με ανυπομονησία τη λαμπερή αυτή βραδιά. Μπορεί φέτος η πανδημία να μην στάθηκε εμπόδιο για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής, όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια, όμως αυτή τη φορά ο πόλεμος που συνεχίζεται στην Ουκρανία εδώ και πάνω από έναν μήνα αναμένεται να φέρει ορισμένες αλλαγές στην τελετή.

Oscars | Οι θρυλικές στιγμές που έμειναν στην ιστορία των βραβείων

Μία από αυτές είναι η παρουσία του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην Απονομή, μιας και δημοσιεύματα θέλουν την Ακαδημία να βρίσκεται σε συζητήσεις για να εμφανιστεί στα Όσκαρ το βράδυ της 27ης Μαρτίου.

Μιας και ο πόλεμος είναι το πιο σημαντικό ζήτημα που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα αυτήν την στιγμή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν τον Ουκρανό πρόεδρο (και καταξιωμένο ηθοποιό που διέγραφε λαμπρή πορεία πριν την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του) να βγάλει λόγο σε μια διοργάνωση που παραδοσιακά λαμβάνει τεράστια προβολή παγκοσμίως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ακούγεται ότι θα εμφανιστεί στη λαμπερή τελετή, είτε μέσω ζωντανής μετάδοσης, είτε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος. Λίγες ώρες έμειναν λοιπόν για να διαπιστώσουμε εάν όντως θα κάνει την έκπληξη και θα στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από τη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι και η Ακαδημία αλλά και μια εκ των τριών παρουσιαστριών της αποψινής βραδιάς, Amy Schumer, θέλει πολύ να "φιλοξενηθεί" ο Ζελένσκι στην τελετή. Πιο αναλυτικά, η τελευταία, ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο τού να μιλήσει ο Ουκρανός Πρόεδρος στα Όσκαρ, δήλωσε ότι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να "φέρει ψηφιακά" τον Ζελένσκι στα Όσκαρ, ώστε να κάνει ο τελευταίος μια σημαντική δήλωση για τα τεκταινόμενα στη χώρα του, μια δήλωση που θα ακουστεί από τεράστια μερίδα του πληθυσμού του πλανήτη μας.

Oscars | Τα διαχρονικά χτενίσματα της τελευταίας 20ετίας που άνετα μπορείς να αντιγράψεις και σήμερα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ