Follow us

5 λόγοι που αξίζει να δείτε οικογενειακώς τους Μύθους του Αισώπου σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη στο Allou! Fun Park

ssss

Ως γονείς, αναζητούμε συχνά δραστηριότητες και βόλτες στις οποίες μπορούμε να αποφορτιστούμε οικογενειακώς και να περάσουμε μερικές χαρούμενες στιγμές. Έτσι, λοιπόν, όταν μάθαμε ότι η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν τους Μύθους του Αισώπου στο Allou! Fun Park ενθουσιαστήκαμε που, η καθιερωμένη πλέον βόλτα για εμάς όπως και για πολλές άλλες οικογένειες στο Allou!, θα είχε αυτή τη φορά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα εκτός από ψυχαγωγικό.

Σπεύσαμε, λοιπόν, να απολαύσουμε αυτήν την πραγματικά ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνεργασία και θα σας πούμε 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να δείτε οικογενειακώς τους Μύθους του Αισώπου σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Allou! Fun Park:

1. Γιατί στο Allou! Fun Park περνάμε πάντα τέλεια

Οι περισσότεροι θα το ξέρετε ήδη: αμέσως μόλις φτάσεις στο Allou! Fun Park, αισθάνεσαι σαν να μπαίνεις σε έναν μαγικό κόσμο. Το συζητάμε συχνά αυτό ως οικογένεια. Από τη στιγμή που κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο και περνάμε την πύλη του πάρκου, νιώθουμε από το πρώτο κιόλας λεπτό ότι αφήνουμε τα πάντα πίσω μας και "μπαίνουμε" σε έναν κόσμο χαράς. Τα φανταστικά του παιχνίδια, οι μουσικές, τα χαμόγελα των παιδιών, συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό που χωρίς καν να το καταλάβεις, σε κάνει κομμάτι του. Όταν, λοιπόν, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας ανοίγει για πρώτη φορά αυλαία και δημιουργεί το Allou! Fun Park Hall, ένα ολοκαίνουριο, ζεστό, φιλικό και ασφαλή χώρο στην καρδιά του Allou!, ειδικά διαμορφωμένο για να φιλοξενεί καλλιτεχνικά δρώμενα και παραστάσεις, έχεις έναν ακόμη λόγο να τρέξεις να το επισκεφθείς!

Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ