Follow us

"Ξαφνικά δεν έχει γίνει τίποτα" | Το τρέιλερ για την αποψινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές έπειτα από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

MissBloom TEAM
Αγγελική Νικολούλη

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία και αποτροπιασμό αυτό που όλοι απεύχονταν αλλά φαίνεται να επιβεβαιώνεται σαν ένας κακός εφιάλτης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδήγηκε στην ανακρίτρια από όπου και πήρε προθεσμία μέχρι τις 4 Απριλίου προκειμένου να απολογηθεί. Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Πρωτεργάτης της υπόθεσης και ακούραστη ερευνήτρια ήταν όλον αυτόν τον καιρό η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες λυμένες υποθέσεις.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ερευνήτρια, αμέσως μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο τρέιλερ της αποψινής της εκπομπής. Μέσα από τη συγκλονιστική μουσική ακούγεται ο διάλογος της Αγγελικής με την Ρούλα. "Αφού ήταν υγιέστατη η Τζωρτζίνα, μετά ξαφνικά συνέβη αυτό που συνέβη", ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη για να απαντήσει η Πισπιρίγκου "Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά. Το ξαφνικά είναι γιατί ο καθένας θέλει να είναι κομπλέ με τη συνείδησή του. Ξαφνικά δεν έχει γίνει τίποτα".

Δες το τρέιλερ:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ