Follow us

Η "Μήδεια" του 1985 στη Θεσσαλονίκη | Οταν μία 26χρονη σκότωσε τα δύο της παιδιά για να κάνει "ελεύθερη ζωή"

Το 1985, μια ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μια 26χρονη δολοφόνησε τα δύο της παιδιά, ηλικίας 6 και 7 ετών και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο στο τρίτο, 3 ετών.

dolo

Το 1985, μια ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν έγινε γνωστό ότι μια 26χρονη μητέρα στο Ελευθέριο – Κορδελιό, δολοφόνησε τα δύο της παιδιά, ηλικίας 6 και 7 ετών και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο στο τρίτο, μόλις 3 ετών. Φρικιαστικές συμπτώσεις της ξεχασμένης υπόθεσης με αυτήν της Πάτρας.

Οι τίτλοι των εφημερίδων της εποχής ήταν αμείλικτοι με την 26χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, την οποία χαρακτήριζαν "Μήδεια", φρικτή φόνισσα και αδίστακτη παιδοκτόνο.

Το GRTimes.gr, αποκαλύπτει κάποια από αυτά: "Σύγχρονη Μήδεια, "έφαγε" τα παιδιά της", "Ανατριχιαστική τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, και τα τρία της παιδιά τα δηλητηρίασε", "Ψυχρή και αμετανόητη η παιδοκτόνος της Θεσσαλονίκης", "Κρύβει πολλά η φρικτή φόνισσα, γιατί δηλητηρίασε τα παιδιά της", "Χάπι από το στόμα του τρίτου παιδιού πρόδωσε την αδίστακτη παιδοκτόνο".

Η δολοφόνος είχε ήδη εξοντώσει τα δύο της παιδιά, τον 7χρονο Ζήση και την 6χρονη Μαρία μέσα σε διάστημα περίπου τριών μηνών και μόλις μια εβδομάδα αφότου έθαψε το δεύτερο θύμα της, άρχισε να δηλητηριάζει το τρίτο της παιδί, την Αλεξάνδρα, που τότε ήταν τριών ετών.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ