Το συμπλήρωμα διατροφής που θα ενισχύσει τον οργανισμό κάθε πολυάσχολης γυναίκας εκεί έξω

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και μόλις σου βρήκαμε τον τρόπο να την κάνεις πιο εύκολη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Καθημερινότητα, δουλειά, οικογένεια, σπίτι, άγχος και στρες. Μπορεί η ζωή για μία γυναίκα να είναι συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις, είναι όμως και άκρως απαιτητική, μιας και απαιτεί το 100% της ενέργειας και της προσοχής σου. Η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πράγματα και στις καθημερινές απολαύσεις, καταλήγει ο σοφός λαός και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο. Μία βόλτα στην εξοχή, ένα απόγευμα στη θάλασσα, παιχνίδια με τα παιδιά σου ή μία έξοδος με φίλους που έχεις να δεις καιρό.

Είναι όμως κάποιες περίοδοι, που είτε η καθημερινότητα είναι ακόμα πιο απαιτητική, είτε εσύ νιώθεις να στερεύεις από δυνάμεις. Οι προθεσμίες τρέχουν, το άγχος έχει χτυπήσει "κόκκινο" ο ύπνος σου δεν είναι ποιοτικός και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σε ταλαιπωρεί και εκείνο το κρύωμα από την τελευταία σου εξόρμηση στο βουνό. Και τώρα τι κάνουμε;

Για όλες τις πολυάσχολες γυναίκες εκεί έξω, υπάρχει λύση και είναι πιο απλή από όσο θα πίστευες ποτέ. Το FOR FEMALE ADVANCED FORMULA MULTI PAT των BIO TONICS είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για τη γυναίκα. Αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό* Βιταμινών, Μετάλλων, Ιχνοστοιχείων και Αντιοξειδωτικών ουσιών. Περιέχει Βιταμίνη Α, σύμπλεγμα Βιταμινών Β, Βιταμίνη C, D, Ε και Κ που είναι υπεύθυνες για την βέλτιστη λειτουργεία του οργανισμού, παρέχουν ενέργεια και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τον οργανισμό ανθεκτικότερο ακόμα και σε περιόδους ιώσεων. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Black Cohosh που σύμφωνα με μελέτες ρυθμίζει τα επίπεδα οιστρογόνων και, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα Dong Quai, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, τις κράμπες περιόδου και τις ημικρανίες, και δυναμώνει τα οστά. Περιέχει επίσης εκχύλισμα Uva-Ursi που προστατεύει το ουροποιητικό σύστημα, American Ginseng που μειώνει το άγχος και το στρες και Γαϊδουράγκαθο που προάγει την υγεία του συκωτιού, επιταχύνει το μεταβολισμό και συμβάλλει θετικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει και αυξάνει την αποτελεσματικότητά του είναι η PROBIO® τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Το FOR FEMALE ADVANCED FORMULA MULTI PAT των BIO TONICS είναι εμπλουτισμένο με προβιοτικά, τα οποία βελτιώνουν την εντερική χλωρίδα και υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου. Κάθε κάψουλα περιέχει 11 εκατομμύρια προβιοτικά κι έτσι, τα συστατικά απορροφούνται σε μεγαλύτερο ποσοστό, καθιστώντας το FOR FEMALE ADVANCED FORMULA MULTI PAT των BIO TONICS πιο αποτελεσματικό.

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.