Follow us

Τα Nutribullet® ήρθαν στην Ελλάδα | Η υγιεινή διατροφή μπαίνει στο καθημερινό σας πρόγραμμα

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη θρεπτική διατροφή απλή, εύκολη και επιδραστική.

MissBloom TEAM
Nutribullet®

Στη nutribullet πιστεύουμε ότι η καλή διατροφή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή και ότι όλοι αξίζουν την καλύτερη διατροφή. Από το 2003, η εταιρεία μας βρίσκεται σε αποστολή να εμπνέει και να ενεργοποιεί τη διατροφή που μεταστρέφει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό το κάνουμε σχεδιάζοντας και παρέχοντας ένα σύστημα προϊόντων και υπηρεσιών που προσπαθούν να ενσωματώσουν την καλύτερη διατροφή στην καθημερινή ζωή. Με πάνω από 70 εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο, η οικογένεια των προϊόντων μας είναι διαθέσιμη τώρα και στην Ελλάδα και ειδικά σε αποκλειστική διάθεση στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Τα Nutribullet® ήρθαν στην Ελλάδα | Η υγιεινή διατροφή μπαίνει στο καθημερινό σας πρόγραμμα

Ένα σύστημα εκχύλισης θρεπτικών συστατικών σε προσιτή τιμή, σε τρία μοντέλα που είναι ήδη διαθέσιμα, το κάθε ένα με πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά. Mε ισχύ 600W, 900W και 1200W αλλά και στροφές που φτάνουν έως και τις 21.000 καθιστούν αυτές τις συσκευές πολύ πιο πάνω από ένα απλό blender. Τα nutribullet είναι ικανά να σπάσουν και τις πιο σκληρές τροφές, τα πιο σκληρά υλικά και superfoods όπως ξηρούς καρπούς, τσία, κέιλ, παγωμένα φρούτα, πάγο σε ελάχιστο χρόνο εξασφαλίζοντας φρεσκάδα και ευκολία ενώ ανεβάζουν το smoothie σας σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Οι ισχυρές λεπίδες και η κυκλωνική κίνηση ωθούν τις τροφές και το υγρό προς το κέντρο του κάδου με αποτέλεσμα να μην ξεφεύγει κανένα υλικό ακόμα και τα πιο μικρά σποράκια όπως η chia, ή οι ίνες των φρούτων και της φλούδας τους. Τώρα πια δεν χρειάζεται να στύβεται το πορτοκάλι για να το ρίξετε στο smoothie σας αλλά το ρίχνετε ολόκληρο, δεν χρειάζεται να μασάτε τα σποράκια από τη φράουλα μέσα στο smoothie σας ούτε να σπάτε το λιναρόσπορο, την chia και τη βρώμη. Απολαύστε ένα λείο απαλό βελούδινο ρόφημα απευθείας στο ποτήρι σας με όλα αυτά τα υλικά μέσα χωρίς να τα αισθάνεστε καθόλου.

Μετατρέψτε το smoothie σας σε ένα δώρο για τη ζωή σας και βάλτε στην καθημερινότητα τη φρεσκάδα των φρούτων, των λαχανικών και των υπερτροφών με τον απλούστερο τρόπο. Αναζητήστε τα στα καταστήματα Κωτσόβολος.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ