Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2022

Τα μπλοκμπάστερ, οι επανεκδόσεις, τα οσκαρικά φιλμ, οι arthouse τίτλοι και πολλά ακόμα που μας περιμένουν σύντομα στους θερινούς κινηματογράφους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με τη Μεγάλη Εβδομάδα να πλησιάζει και άρα, άτυπα, να προετοιμαζόμαστε ήδη για το ανοιξιάτικο άνοιγμα των πρώτων θερινών κινηματογράφων της πόλης, συντάξαμε μια πλήρη λίστα των ταινιών που αναμένουμε να δούμε στις open air οθόνες το καλοκαίρι.

Ενόψει το τρίτου διαδοχικού πανδημικού θέρους, το κλίμα όσον αφορά τον προγραμματισμό των εταιριών διανομής μπορεί να μοιάζει λιγότερο αβέβαιο από παλαιότερα, ωστόσο αποτελεί γεγονός πως πολλοί αιθουσάρχες βασίζονται στον τζίρο του καλοκαιριού για να ξεπεράσουν την οικονομική πίεση που βίωσαν το χειμώνα. Λίγοι ήταν οι έως τώρα κερδισμένοι της σεζόν, με μετρημένους τίτλους να σημειώνουν χειροπιαστή επιτυχία στο ελληνικό box office ("Ο Άνθρωπος του Θεού", "No Time to Die", "Σμύρνη μου Αγαπημένη", "Spider-Man: No Way Home", "The Batman"), έτσι θα εξαρτηθούν πολλά από την πορεία αρκετών φιλμ τους επόμενους μήνες. Το "Σμύρνη μου Αγαπημένη", μάλιστα, πρόκειται να επιστρέψει ως ανανεωμένη κυκλοφορία με καινούριο μοντάζ.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr