Η Scoot and Ride κατακτά την κατηγορία του πατινιού στα "Toys Awards 2022"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Toys Awards 2022. Για 2 η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τα "Toys Awards" αναδεικνύουν παιχνίδια και υπηρεσίες παιχνιδιών, όπου μέσα από την καινοτομία και την ποιότητά τους βοηθούν το παιδί να έχει ομαλή ανάπτυξη και να εξελιχθεί σε όλους τους επιμέρους τομείς: σωματικά, κινητικά, γνωστικά και κοινωνικά.

Στη φετινή απονομή βασικό ρόλο έπαιξαν τα παιχνίδια με οικολογικό χαρακτήρα, φτιαγμένα από βιώσιμα υλικά, στα οποία πλέον επενδύουν οι σύγχρονοι γονείς για τα παιδιά τους.

Η Scoot and Ride αποσπά 3 σημαντικές διακρίσεις λαμβάνοντας χρυσό βραβείο για το πατίνι Highwaykick 2 Lifestyle, ασημένιο βραβείο για το Reflective Helmet και χάλκινο βραβείο για το πατίνι Highwaykick 1, στην κατηγορία ποδήλατο/πατίνι/κράνος.

Χρυσό Βραβείο | Highwaykick 2 Lifestyle | Ένα κομψό και παιχνιδιάρικο πατίνι!

Το ολοκαίνουριο Highwaykick 2 Lifestyle είναι ένα απλό, παιχνιδιάρικο και ελαφρύ πατίνι με 3 τροχούς το οποίο διαθέτει θήκη αποθήκευσης στο μπροστινό μέρος ώστε τα παιδιά να παίρνουν μαζί τα αγαπημένα τους μικροαντικείμενα. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά απλώς λατρεύουν να έχουν μαζί τους το αγαπημένο τους παιχνίδι ακόμα και στη βόλτα τους με το πατίνι! Το Highwaykick 2 Lifestyle είναι η ιδανική παρέα για παιδιά άνω των 2 ετών καθώς είναι σχεδιασμένο για παιδιά με ύψος 89 εκ. μέχρι 118 εκ. και βάρος μέχρι 50 κιλά. Διαθέτει αφαιρούμενο ελαφρύ τιμόνι και μία αντιολισθητική και άνετη πλατφόρμα. Είναι διαθέσιμο σε 6 εξαιρετικά δροσερά, funky και κομψά σχέδια. Τα δύο από αυτά διαθέτουν αθόρυβους LED τροχούς για τους οποίους δεν απαιτούνται μπαταρίες. Είναι απλό, κομψό και παιχνιδιάρικο!

Ασημένιο βραβείο | Reflective Helmet | Ανακλαστικό κράνος για ασφαλές παιχνίδι!

Το νέο ανακλαστικό κράνος Scoot & Ride XXS-S προσφέρει ασφάλεια στους μικρούς οδηγούς. Είναι ρυθμιζόμενο σε μέγεθος από το XXS - S με περίμετρο από 45 έως 51 εκ. και είναι κατάλληλο για χρήση από παιδάκια 1 έτους μέχρι 3 ετών κατά προσέγγιση. Είναι κατασκευασμένο από κέλυφος PC με τεχνολογία In Mold που απορροφά τους κραδασμούς και διαθέτει ρύθμιση μεγέθους κεφαλής, με φωτάκι LED στο πίσω μέρος του, για επιπλέον ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας, μαλακό προστατευτικό επίθεμα γνάθου, διαπνέοντα και μαλακά επιθέματα καθώς και 11 οπές εξαερισμού με προστασία από τα κουνούπια. Οι νέες ανακλαστικές λεπτομέρειες προσφέρουν περισσότερη ορατότητα και ασφάλεια. Ποτέ άλλοτε η ασφάλεια δεν διέθετε έναν τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα!

Χάλκινο βραβείο | Highwaykick 1 (πατίνι 2 σε 1) | Ένα πρωτοπόρο πατίνι

Το πολυβραβευμένο best-seller πατίνι Highwaykick 1 είναι το πρώτο πατίνι με μηχανισμό 2 σε 1, που μετατρέπεται σε θέση - ποδήλατο ισορροπίας, ενώ είναι κατάλληλο για παιδιά από 1 έως 5 ετών. Η θέση που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα από παιδιά μέχρι 20 κιλά καθώς επίσης, μετατρέπεται σε τιμόνι ώστε το προϊόν να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πατίνι, για παιδιά μέχρι 50 κιλά. Η καινοτομία αυτή το κάνει ιδανικό για παιδιά που βαριούνται εύκολα! Το τιμόνι διαθέτει εργονομική χειρολαβή και η πλατφόρμα του πατινιού είναι αντιολισθητική, ενώ το εργονομικό κάθισμα διαθέτει αναπαυτική θέση για να κάνει την οδήγηση ξεκούραστη και διασκεδαστική. Το πατενταρισμένο προστατευτικό σύστημα κατεύθυνσης προσφέρει επιπλέον ασφάλεια. Τόσο το τιμόνι, όσο και το κάθισμα παρέχουν την επιλογή τριών θέσεων ύψους, χωρίς τη χρήση κανενός απολύτως επιπρόσθετου εργαλείου, και η πλατφόρμα διαθέτει ειδική ασφάλεια κλειδώματος.