Follow us

Πάτρα | 27 φορές έψαξε η Πισπιρίγκου για αναισθητικά και κεταμίνη στο διαδίκτυο - Τι βρέθηκε σε κινητά και τάμπλετ

Κεταμίνη, αναισθητικά και μυοχαλαρωτικά φάρμακα και άλλες ουσίες σε συνολικά 27 αναζητήσεις και εγγραφές στην Google, εντόπισαν οι αρχές.

MissBloom TEAM
sfsfs INTIME NEWS

Κεταμίνη, αναισθητικά και μυοχαλαρωτικά φάρμακα και άλλες ουσίες, αντίστοιχης χρήσης, σε συνολικά 27 αναζητήσεις και εγγραφές στην Google, εντόπισαν οι αρχές σε ηλεκτρονικά πειστήρια που κατασχέθηκαν από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πρόκειται για στοιχεία που ανασύρθηκαν από ένα κινητό τηλέφωνο της κατηγορουμένης, κάρτες sim και κάρτες μνήμης, που είχαν βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. Τα ευρήματα, που βρίσκονται ήδη στα χέρια της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας, τοποθετούνται χρονικά από τις 12 Ιανουαρίου, 17 ημέρες πριν τον αιφνίδιο θάνατο της Τζωρτζίνας, έως και τις 30 Μαρτίου, ημέρα σύλληψης της 33χρονης μητέρας.Εκτός από τις ευθείες αναζητήσεις "ύποπτων" φαρμάκων και ουσιών που φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει εντοπιστεί παράλληλα πλήθος προτεινόμενων εγγράφων της Google, μεταξύ των οποίων και για την κεταμίνη, ουσία που προκάλεσε το θάνατο της Τζωρτζίνας. Οι διαφημίσεις της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης, συνδέονται με το ιστορικό παλαιότερων αναζητήσεων, κάτι που σημαίνει, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στο παρελθόν προχωρήσει σε διαδικτυακές έρευνες για αντίστοιχες ουσίες. Τα συγκεκριμένα ευρήματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., θα μπορούσαν να καταρρίψουν το μοναδικό στοιχείο στο οποίο έχει στηριχθεί η υπεράσπισή της 33χρονης.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ