Η ελαφριά συνταγή της Ελένης Πετρουλάκη για νηστίσιμο μουσακά

Έτσι όπως την μοιράστηκε με το κοινό της μέσα από το Instagram.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είχες σκεφτεί ποτέ τον μουσακά ως γεύμα της σαρακοστής ή ως επιλογή στην vegan διατροφή σου; Μάλλον όχι, αφού το βασικό υλικό στον παραδοσιακό αυτό φαγητό δεν είναι άλλο από τον κιμά, αλλά και την πλούσια σε λιπαρά μπεσαμέλ του. Στην παρακάτω συνταγή, ωστόσο, πρωταγωνιστές είναι τα ζουμερά λαχανικά της εποχής αυτής, τα οποία όπως σύντομα θα ανακαλύψεις επειδή ακριβώς δεν τηγανίζονται κατά την προετοιμασία, σου προσφέρουν κάθε θρεπτικό συστατικό που περιέχουν σε αφθονία.

Η Ελένη Πετρουλάκη ως γνήσια λάτρης της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής μοιράστηκε τα μυστικά του νηστίσιμου και vegan μουσακά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς βρήκαμε έναν ακόμα καλό λόγο να προσθέσουμε τις μελιτζάνες και τα μανιτάρια στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο Shape.gr