Follow us

Το Samsung Galaxy S22 Ultra προσφέρει την απόλυτη premium εμπειρία της σειράς S μέχρι σήμερα

Το Samsung Galaxy S22 Ultra συγκεντρώνει τα εμβληματικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note και της σειράς S, με την καλύτερη Samsung κάμερα μέχρι σήμερα, ισχυρή απόδοση και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Samsung

Η κατηγορία των πιο περιζήτητων smartphones απέκτησε μόλις το Samsung Galaxy S22 Ultra, το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο εμβληματικών Samsung smartphones. H ασυναγώνιστη ισχύ της σειράς Note συναντά την κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και τις κορυφαίες επιδόσεις της σειράς S, θέτοντας ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία των premium smartphones. Αυτό και μόνο κάνει κάθε Samsung Galaxy fan, να θέλει να το αποκτήσει διακαώς. Ανάμεσά τους κι εγώ!

Παράλληλα, το Samsung Galaxy S22 είναι η πιο ισχυρή συσκευή Ultra που έχει δημιουργήσει ποτέ η Samsung και ενσωματώνει νέα, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά όπως τη γραφίδα S-Pen, προηγμένες δυνατότητες βίντεο, λειτουργίες Nightography και μπαταρία που διαρκεί για περισσότερο από μία ημέρα.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra προσφέρει την απόλυτη premium εμπειρία της σειράς S μέχρι σήμερα

Το Samsung Galaxy S22 Ultra ανήκει στη νέα σειρά συσκευών Samsung Galaxy S, μαζί με τα Samsung Galaxy S22 και S22+, προσφέροντας κάθε δυνατότητα αυτών των συσκευών και ακόμη περισσότερα νέα χαρακτηριστικά, που συνδυάζουν τις αγαπημένες λειτουργίες των χρηστών από τις σειρές Samsung Galaxy S και Note1.

Samsung

Και ναι, η αλήθεια είναι ότι προσφέρει μια πρωτόγνωρα ικανοποιητική εμπειρία, ακόμα και στους πιο μυημένους χρήστες! Για πρώτη φορά, το S-Pen που αγαπήθηκε από τους χρήστες της σειράς Samsung Galaxy Note υποστηρίζεται από συσκευή της σειράς Samsung Galaxy S. To S-Pen του Samsung Galaxy S22 Ultra αποτελεί το πιο γρήγορο και με μεγαλύτερη απόκριση S Pen που δημιουργήθηκε ποτέ, με βελτίωση κατά 70% στο λανθάνοντα χρόνο εμφάνισης2, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να γράφει και να σχεδιάζει ακόμη πιο ρεαλιστικά στη διευρυμένη οθόνη του Samsung Galaxy S22 Ultra και προσφέρει νέους τρόπους περιήγησης στις εφαρμογές.

Γρήγορα διαπίστωσα ότι χάρη στο S Pen, το Samsung Galaxy S22 Ultra μετατρέπεται σε πολλά περισσότερα από ένα smartphone, ανοίγοντας νέους δρόμους στη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα των χρηστών.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εκφράζει την premium εμφάνιση και αίσθηση της Samsung, με τον ενιαίο σχεδιασμό στους φακούς κάμερας και το κομψό μεταλλικό πλαίσιο που δημιουργεί εφέ καθρέφτη. O εντυπωσιακός σχεδιασμός της συσκευής αντανακλάται στο πολυτελές φινίρισμα των γυάλινων επιφανειών που προσθέτουν κομψότητα στην επανασχεδιασμένη γραμμή της συσκευής και στην αιωρούμενη διάταξη του Samsung Galaxy S22 Ultra με τις εμβληματικές, έντονες γωνίες του Galaxy Note. Διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση: Phantom Black, Phantom White, Green και σε μια ολοκαίνουργια απόχρωση, το Burgundy3.

Eκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, μέρα ή νύχτα

Και τώρα ας πάμε στο ακόμα καλύτερο χαρακτηριστικό, αυτό που έχει να κάνει με την κάμερα. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού, με το Samsung Galaxy S22 Ultra οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν εντυπωσιακές φωτογραφίες που δεν χρειάζονται επεξεργασία. Οι προηγμένες λειτουργίες Nightography που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την σειρά S22 επιτρέπουν τη λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας από την μπροστινή και την πίσω κάμερα, χωρίς να έχει σημασία αν είναι μέρα ή νύχτα. Χάρη στον αισθητήρα pixel 2,4um, τον μεγαλύτερο αισθητήρα pixel που έχει δημιουργήσει η Samsung4, οι φακοί του S22 Ultra απορροφούν περισσότερο φως και δεδομένα, βελτιστοποιώντας τον φωτισμό και τις λεπτομέρειες της εικόνας σε κάθε βίντεο. Επιπλέον, ο προηγμένος φακός Super Clear Glass του S22 Ultra ενισχύει την ομαλότητα και την ευκρίνεια κατά τη λήψη βίντεο τη νύχτα. Παράλληλα, η λειτουργία Auto Framing βοηθά τους χρήστες να καταγράφουν πάντα το κάδρο ακριβώς που επιθυμούν, είτε περιέχει ένα άτομο είτε δέκα.

Samsung

Με δυνατότητες ζουμ που φέρνουν το χρήστη 100 φορές πιο κοντά στη δράση6, το Samsung Galaxy S22 Ultra δεν διαθέτει απλώς την πιο ισχυρή κάμερα της Samsung, αλλά και την πιο έξυπνη. Κάθε λήψη με το S22 Ultra φαίνεται επαγγελματική, λόγω των νέων δυνατοτήτων που υποστηρίζονται από την τεχνολογία AI, όπως η λειτουργία Portrait. Οι προηγμένες δυνατότητες έξυπνης κάμερας του S22 Ultra, βοηθούν το χρήστη να αποτυπώνει πάντα εκπληκτικές φωτογραφίες, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Η ναυαρχίδα της σειράς Samsung Galaxy S προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για την αποτύπωση εντυπωσιακών φωτογραφιών κάθε φορά, είτε ο χρήστης είναι ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας φωτογράφος. Όλες οι συσκευές της σειράς Samsung Galaxy S22 έχουν αποκλειστική πρόσβαση στην εφαρμογή Expert RAW7. Η εφαρμογή διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων επεξεργασίας εντός της κάμερας, που προσφέρουν μια εμπειρία όμοια με την τεχνολογία DSLR και επιτρέπουν την πρόσβαση σε μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο κατά τη λήψη φωτογραφιών. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών σε μορφή RAW έως και 16 bit, οι χρήστες έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στα δεδομένα των εικόνων κατά την επεξεργασία τους. Ακριβώς όπως σε μια φωτογραφική μηχανή DSLR, οι χρήστες μπορούν αυξήσουν ή να μειώσουν τη φωτεινότητα με τις διαθέσιμες με ρυθμίσεις ISO και ταχύτητας κλείστρου, να προσαρμόσουν την ισορροπία λευκού και να εστιάσουν χειροκίνητα στο επιθυμητό θέμα της εικόνας τους, προσαρμόζοντάς την ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δυναμική ισχύς και απόδοση

Το Samsung Galaxy S22 Ultra δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει την παραγωγικότητα. Όπως όλη η σειρά Samsung Galaxy S22, το S22 Ultra φέρει τον νέο επεξεργαστή 4nm, που τροφοδοτεί την πιο προηγμένη επεξεργασία AI και ML της Samsung. Επιπλέον, ενσωματώνει Wi-Fi 6E8, που είναι έως και δύο φορές ταχύτερο από το Wi-Fi 6, για ασυναγώνιστη απόδοση στις αγαπημένες εφαρμογές των χρηστών, το gaming, το streaming ή την εργασία9. Όλη αυτή η ισχύς υποστηρίζεται από την ισχυρή μπαταρία του Galaxy S22 Ultra, η οποία προσφέρει παραπάνω από μια ολόκληρη μέρα χρήσης με μία μόνο πλήρη φόρτιση10. Το S22 Ultra υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 45 W, που επιτρέπει την καταγραφή βίντεο έως και 50 λεπτών με μόλις 10 λεπτά φόρτισης 11.

Και όλα αυτα επισφραγίζονται από την υπάρξη της απόλυτης οθόνης! Η καθηλωτική οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,8 ιντσών12 του Galaxy S22 Ultra, προσαρμοζόμενη στα 120 Hz, ζωντανεύει με εκπληκτική λεπτομέρεια και φωτεινότητα κάθε προβολή με μέγιστη φωτεινότητα 1.750nits. Επιπλέον, η τεχνολογία Vision Booster επιτρέπει στην οθόνη του Galaxy S22 Ultra να προσαρμόζει έξυπνα τη φωτεινότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προβολή του περιεχομένου ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως.

Η Samsung δεσμεύεται να προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή απόδοση και εμπειρία για φορητές συσκευές. Σε αυτό το πλαίσιο, ολόκληρη η σειρά Samsung Galaxy S22 θα υποστηρίζεται από έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος Android13. Τώρα, εκατομμύρια χρήστες του Galaxy μπορούν να επωφεληθούν από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας, παραγωγικότητας και άλλες συναρπαστικές νέες δυνατότητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Samsung θα κλιμακώσει αυτή την προσπάθεια σε όλη τη σειρά προϊόντων της για να διασφαλίσει την πλήρη υποστήριξη των χρηστών που ανήκουν στο οικοσύστημά Samsung Galaxy.

Ασφάλεια που εμπνέει εμπιστοσύνη

Η σειρά Samsung Galaxy S22 προστατεύεται από την ισχυρή πλατφόρμα ασφαλείας Knox Vault της Samsung, που περιλαμβάνει έναν ασφαλή επεξεργαστή και μνήμη που απομονώνει πλήρως από το κύριο λειτουργικό σύστημα του smartphone ευαίσθητα δεδομένα, όπως κωδικοί πρόσβασης, βιομετρικά στοιχεία ή τα κλειδιά Blockchain. Ο πίνακας εργαλείων απορρήτου και η ένδειξη One UI διευκολύνουν τους χρήστες να εντοπίσουν ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και την κάμερά τους, ώστε να μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιοι εάν θα παραχωρήσουν ή θα απορρίψουν τα δικαιώματα πρόσβασης σε κάθε εφαρμογή. Η σειρά Samsung Galaxy S22 εισάγει, επίσης, νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η μικροαρχιτεκτονική ARM, η οποία βοηθά στην αποτροπή κυβερνοεπιθέσεων που στοχεύουν το λειτουργικό σύστημα και τη μνήμη της συσκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s22-ultra/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ