Follow us

4 πανεύκολα και απίστευτα γευστικά κοκτέιλ για να συνοδεύσεις κάθε σου στιγμή

Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα πάρτι με άφθονα κοκτέιλ και καλούς φίλους στο σπίτι σου.

MissBloom TEAM
coktails Courtesy of Sky spirits

Κι επιτέλους, ο καιρός άνοιξε και είναι ευκαιρία να διοργανώσεις τα καλύτερα πάρτι, να καλέσεις όλη την παρέα και να φτιάξεις άπειρα κοκτέιλ. Στο σπίτι σου, φυσικά, και με τις πιο cool συνταγές. Γιατί τέτοιες βραδιές, δημιουργούν τις καλύτερες αναμνήσεις.

Γι’ αυτό, μην προσφέρεις κάτι συνηθισμένο, ούτε κάτι έτοιμο. Οι καλεσμένοι σου θα εκτιμήσουν την προσπάθεια και ό,τι φτιάχνεται μπροστά τους με… λίγα κόλπα. Φυσικά, δε χρειάζεται να κουραστείς ή να ψάξεις περίεργες συνταγές που θα καταλήξουν σε αποτυχία. Σκέψου έξυπνα και αποτελεσματικά. Η όλη διαδικασία απαιτεί να την απολαύσεις κι εσύ η ίδια με κάτι δοκιμασμένο και ταυτόχρονα, εντυπωσιακό, όπως τα ειδικά κουτιά που κυκλοφορούν και περιλαμβάνουν μέσα ό,τι θα χρειαστείς, από ποτά και σιρόπια μέχρι τη μεζούρα και τη συνταγή, για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα κοκτέιλ που θα συνοδέψουν την περίσταση.

Σε μια τόσο special βραδιά, έχεις ανάγκη να εμπιστευτείς ανθρώπους που γνωρίζουν την τέχνη του ποτού, όπως πολύ καλά γνωρίζει η ελληνική εταιρεία εισαγωγής premium ποτών, Sky Spirits, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε τα cocktail boxes που σε ταξιδεύουν με τις γεύσεις τους και συμπεριλαμβάνουν μέσα τους, κυριολεκτικά, τα πάντα. Εσύ θα πρέπει να βάλεις μόνο τον πάγο.

Girls just wanna have fun

4 πανεύκολα και απίστευτα γευστικά κοκτέιλ για να συνοδεύσεις κάθε σου στιγμή

…κι ένα, ή δύο ή πολλά κοκτέιλ που θα ανάψουν το κέφι. Και προτιμάνε το Peach & Rose, παρακαλώ. Γιατί είναι πιο δροσερό, πιο κεφάτο και πιο παιχνιδιάρικο. Σαν τα κορίτσια! Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια παρέα γυναικών που μαζεύεται στο σπίτι, για ένα πάρτι, στο οποίο ο μοναδικός κανόνας που ισχύει είναι, girls only. Ντελικάτα ποτά και πικάντικες συζητήσεις δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό, ο οποίος θα οδηγήσει μόνο σε ένα πράγμα, ατέλειωτο χορό μέχρι το πρωί. Τα κορίτσια δεν χρειάζονται συνοδούς για αυτό το βράδυ, γιατί ήδη συνοδεύονται από το καλύτερο κοκτέιλ. Ένα Peach and roses Spritz σε ποτήρι κρασιού γεμάτο πάγο, με βάση το gin και όλα του τα συστατικά και τη μαγική συνταγή, κλεισμένα σε ένα μαγικό, το οποίο υπόσχεται να βγάλει μέχρι και 15 ποτά που θα τις κρατήσουν ξύπνιες μέχρι το πρωί. Είσαι έτοιμη για party;

Βρες το cocktail box Peach & Rose Spritz, εδώ.

After work drinks

gjjghjg

Σε καταλαβαίνουμε απολύτως. Τελείωσες τη δουλειά και η μόνη σου σκέψη είναι "χρειάζομαι ένα κοκτέιλ”. Λοιπόν, μην το πιεις μόνη σου και μην το πιεις έξω, αρκετή φασαρία αντιμετώπισεις σήμερα και τώρα, χρειάζεσαι λίγες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι. Κάλεσε δυο φίλους σου για after work drinks φτιαγμένα από τα χέρια σου, στο σαλόνι του σπιτιού σου και άσε τα πολύβουα μπαρ για τους υπόλοιπους. Η βραδιά είναι exclusive και χωράει μόνο λίγους και καλούς. Θα συνοδεύεται από premium ποτά και κοκτέιλ φτιαγμένα ειδικά για τέτοιες στιγμές, όπως το Fruit Daiquiri της Sky Spirits με βάση το ρούμι και τις δροσιστικές φρουτένιες νότες. Θα το φτιάξεις μόνη σου, και δεν θα κουραστείς καθόλου, γιατί μέσα στην ειδική συσκευασία θα βρεις μέχρι και τη μεζούρα για να φτιάξεις το cocktail που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου. Ενημερώστε μόνο στη δουλειά ότι την επόμενη μέρα, ίσως και να λείπετε.

Βρες το cocktail box Fruit Daquiri Passion, εδώ.

Boys will be boys

gdgdgd

Κι όπως τα κορίτσια δικαιούνται να έχουν μια βραδιά, έτσι και τα αγόρια την απαιτούν. Και είναι μια βραδιά special, στην οποία ακούγονται διηγήσεις, κατορθώματα κι άλλα πιο "προσωπικά” δεδομένα. Ξεκινάει από το σπίτι με ξεχωριστά κοκτέιλ φτιαγμένα από τους ίδιους και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει. Κι όσο το ποτήρι αδειάζει, τόσο ανεβαίνει και η ένταση της φωνής, με τα αγόρια να γελάνε με καταστάσεις του παρελθόντος και να θυμούνται τι πάει να πει αντρική φιλία. Κι αυτό που τους ενώνει, δεν είναι μόνο ιστορίες, αλλά και σεβασμός προς οτιδήποτε ποιοτικό με χαρακτήρα. Ξέρουν να αναγνωρίζουν ένα καλό ουίσκι, ακόμα κι όταν αυτό σερβίρεται σε μορφή κοκτέιλ με πάγο και λεμόνι, όπως το Nikka Sidecar, το οποίο η Sky Spirits τοποθέτησε σε ένα κουτί μόνο γι’ αυτούς.

Βρες το cocktail box Nikka Sidecar, εδώ.

Drinks for 2

hfffh

Και τώρα έφτασε η στιγμή του πραγματικού εντυπωσιασμού. Γιατί έχεις καλέσει το άλλο σου μισό για ένα ποτό στο σπίτι και δεν θέλεις να φανείς ανίδεη, ούτε να προσφέρεις κάτι συνηθισμένο. Θέλεις κάτι έντονο και δυνατό, σαν τον χαρακτήρα σου, με ένα twist που θα ξαφνιάσει, όπως το καπνιστό στοιχείο. Δοκίμασε λοιπόν, να φτιάξεις μια margarita λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες με μεσκάλ αντί για τεκίλα, δροσερό λεμόνι και ζάχαρη στο τελείωμα, για να γλυκάνεις τον επισκέπτη σου και να τον κάνεις να ζητάει κι άλλο. Μελέτησε τη συνταγή που θα βρεις στο κοκτέιλ κιτ και ετοίμασε ένα ποτό… όνειρο στον πιο "ειδικό” καλεσμένο σου. Καλή σας απόλαυση.

Βρες το cocktail box Mezcal Margarita, εδώ.

Κι επειδή όλες αυτές τις μέρες ξεσήκωσες τη γειτονιά με τα πάρτι που διοργάνωσες και προκάλεσες τρομερή αναστάτωση στον αγαπημένο σου γείτονα, οφείλεις να ζητήσεις μια έμπρακτη συγγνώμη. Μπορεί να μην τον κάλεσες στις cocktail βραδιές, ωστόσο, φύλαξες γι’ αυτόν ένα πολύ ιδιαίτερο μπουκάλι Don Papa, το οποίο αξίζουν ελάχιστοι και το εκτιμούν όλοι. Βλέπεις, η ποιότητα πάντα σε σώζει στις δύσκολες καταστάσεις.

oooo

Βρες το δώρο Don Papa Rum, Super Premium Tri pack, εδώ.

Όλα τα cocktail boxes της Sky Spirits εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ