Follow us

Πάτρα | Η Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της - Ό,τι και να κάνει, δεν θα αποφυλακιστεί, λέει ο δικηγόρος Καπερνάρος

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κοροϊδεύει τον κόσμο, υποστήριξε ο δικηγόρος Β. Καπερνάρος. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τον μηχανισμό θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

patra Thetoc.gr

Την εκτίμηση ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου οι πραγματογνώμονες θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα για τον μηχανισμό θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας εξέφρασε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης καθώς, όπως είπε, επιχειρείται να γίνει διερεύνηση τοξικολογικού τύπου από τους ιστούς και όχι από βιολογικά υγρά και η διαδικασία αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο.

"Πιστεύω ότι θα υπάρξουν νεότερα δεδομένα που θα προστεθούν στα προηγούμενα για να αποδοθεί η αλήθεια στη δεύτερη έκθεση. Αν έχουμε δύο ισότιμες εκθέσεις, θα είναι δύσκολο να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το τι έγινε.Θα γίνουν νέες ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Θα γίνει μεγαλύτερος αριθμός τομών στην καρδιά, γιατί η αιτία θανάτου στο δεύτερο παιδί αφορά σε αγενεσία φλεβοκόμβου. Για να μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτό θα πρέπει να βρεθεί τελικά ο φλεβόκομβος για να αποκλειστεί ως πιθανός μηχανισμός που προκάλεσε τον θάνατο. Μόνο έτσι θα αποδείξουμε ότι ο θάνατος της Ίριδας είναι ανθρωποκτονία", δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ