Πάτρα | Η Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της - Ό,τι και να κάνει, δεν θα αποφυλακιστεί, λέει ο δικηγόρος Καπερνάρος

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κοροϊδεύει τον κόσμο, υποστήριξε ο δικηγόρος Β. Καπερνάρος. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τον μηχανισμό θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC.GR

Την εκτίμηση ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου οι πραγματογνώμονες θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα για τον μηχανισμό θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας εξέφρασε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης καθώς, όπως είπε, επιχειρείται να γίνει διερεύνηση τοξικολογικού τύπου από τους ιστούς και όχι από βιολογικά υγρά και η διαδικασία αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο.

"Πιστεύω ότι θα υπάρξουν νεότερα δεδομένα που θα προστεθούν στα προηγούμενα για να αποδοθεί η αλήθεια στη δεύτερη έκθεση. Αν έχουμε δύο ισότιμες εκθέσεις, θα είναι δύσκολο να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το τι έγινε.Θα γίνουν νέες ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Θα γίνει μεγαλύτερος αριθμός τομών στην καρδιά, γιατί η αιτία θανάτου στο δεύτερο παιδί αφορά σε αγενεσία φλεβοκόμβου. Για να μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτό θα πρέπει να βρεθεί τελικά ο φλεβόκομβος για να αποκλειστεί ως πιθανός μηχανισμός που προκάλεσε τον θάνατο. Μόνο έτσι θα αποδείξουμε ότι ο θάνατος της Ίριδας είναι ανθρωποκτονία", δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr