Follow us

Θρίλερ με τον θάνατο 3χρονης στη Θεσσαλονίκη | Υποψίες για αγγειίτιδα λόγω κορονοϊού - "Για 11 ημέρες δεν υπήρχε διάγνωση"

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 3χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη. Για 11 ημέρες δεν υπήρχε διάγνωση, καταγγέλλει η οικογένεια.

fsfsf INTIME NEWS

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 3χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το παιδί νοσηλευόταν από τη Μεγάλη Τρίτη στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου με πρήξιμο στον αστράγαλο και το Σάββατο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου και τελικά μέσα σε 2,5 ώρες κατέληξε.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει παραδοθεί ακόμα το ενημερωτικό σημείωμα από το πρώτο νοσοκομείο, για την πορεία της νοσηλείας του παιδιού στην ιατροδικαστή.

Σημειώνεται ότι, για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να σταλούν σε εξειδικευμένα ιατρικά εργαστήρια οι βιοχημικές εξετάσεις του αδικοχαμένου κοριτσιού. "Δεν έχουμε πλήρη ιατρικό φάκελο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το παιδί υπέστη εγκεφαλικό πνευμονικό οίδημα", ανέφερε η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ