Follow us

Θεσσαλονίκη | Καταγγελίες ότι έδιναν αγωγή για τη νόσο Kawasaki στην 3χρονη - Ζητούν να κατασχεθεί ο ιατρικός φάκελος

Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουν οι αρμόδιοι είναι ότι στην 3χρονη διαπιστώθηκε ανεπάρκεια σε ζωτικά όργανα και υπέστη πνευμονικό οίδημα.

adada iStock

Στη μελέτη του ιατρικού φακέλου του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου", αλλά και στα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις βιοχημικές εξετάσεις σε εξειδικευμένα δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα αναζητηθούν οι απαντήσεις για τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς κατέθεσε ήδη ηλεκτρονικά στο Α.Τ. Τούμπας αίτημα άμεσης κατάσχεσης όλου του ιατρικού φακέλου για να διαπιστωθεί τι πραγματικά συνέβη.

Πληροφορίες που μετέφερε συγγενικό πρόσωπο του παιδιού αναφέρουν ότι οι γιατροί, οι οποίοι είχαν υπόνοιες για τη νόσο Kawasaki, χορήγησαν στο παιδί σχετική αγωγή η οποία, όχι μόνο δεν βελτίωσε την κατάστασή του αλλά αντίθετα την επιδείνωσε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" αποφάσισαν να χορηγήσουν τη συγκεκριμένη αγωγή στο 3χρονο, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν διάφορες συμπτωματολογίες, εξετάζοντας ακόμη και το σενάριο της οξείας συστηματικής αγγειίτιδας.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ