Follow us

Η νέα καμπάνια της Zara με φόντο το πιο γραφικό χωριό της Μήλου

Η παραλία "Κλήμα" μετατράπηκε σε σκηνικό φωτογράφισης.

MissBloom TEAM
Ζara - Μήλος

Στη Μήλο δεν κάνεις διακοπές... στη Μήλο ερωτεύεσαι. Και όχι άδικα μιας και έχει πάρει και επισήμως την ονομασία "Το νησί των ερωτευμένων" εξαιτίας του ρομαντισμού που αποπνέει και της συγκλονιστικής της ομορφιάς, που σου δημιουργεί πολλαπλά σοκ όπου κι αν κοιτάξεις.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, τόσο για τον εγχώριο τουρισμό όσο και για τον ξένο, το κυκλαδίτικο νησί είναι ένα συγκλονιστικό ηφαιστειακό τοπίο γεμάτο λευκούς και γκρίζους βράχους που σου προκαλούν δέος. Ένα ιδανικό σκηνικό για την απόλυτη φωτογραφία των διακοπών, ή ακόμα και την καμπάνια ενός εκ των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως.

Η νέα καμπάνια της Zara με φόντο το πιο γραφικό χωριό της Μήλου

Η Zara λοιπόν έκανε απόβαση στην παραλία "Κλήμα" μία εκ των πιο φημισμένων του νησιού, για να φωτογραφίσει τη νέα της καμπάνια. Καταγάλανα νερά και ένας από τους πιο γραφικούς νησιώτικους οικισμούς, πλαισιώνουν τα εντυπωσιακά μοντέλα που ποζάρουν γεμάτα χάρη και αισθησιασμό ανάμεσα στις φυσικές ομορφιές του τόπου.

Zara
Zara

Το Κλήμα είναι παραδοσιακός οικισμός ψαράδων, οι οποίοι έμεναν στα γνωστά "σύρματα". Τα "σύρματα" ήταν διώροφα σπιτάκια με πολύχρωμα παράθυρα, των οποίων ο πάνω όροφος χρησιμοποιούνταν ως σπίτια και το ισόγειο ως χώρος φύλαξης για τη βάρκα. Σήμερα μάλιστα κάποια από τα "σύρματα" λειτουργούν ως τουριστικά καταλύματα.

Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ