Follow us

Υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές στο Ξέφωτο του Νιάρχου

Οι δράσεις "Park your Cinema" και "Park your Cinema Kids" στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιούνται με τη συμβολή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

MissBloom TEAM
κυθκ

Για έβδομο συνεχόμενο καλοκαίρι, οι σειρές υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Park your Cinema και Park your Cinema Kids επιστρέφουν και προσκαλούν το κοινό σε αξέχαστες βραδιές κάτω απ’ τ’ αστέρια, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Για δεύτερη χρονιά φέτος, για τις ταινίες που απευθύνονται σε ενήλικες, το Park your Cinema ανανεώνει τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ), τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας. Παράλληλα, τις παιδικές ταινίες της ενότητας Park your Cinema Kids επιλέγει το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας (AΤΗICFF).

Ο κινηματογράφος είναι κομμάτι της ιστορίας ενηλικίωσης του καθενός μας, οι εικόνες του μπλέκονται με αυτές της ίδιας μας της ζωής. Και μέσα στα χρόνια, καθώς το "να πηγαίνεις σινεμά" μεταμορφώθηκε για ολόκληρες γενιές θεατών από απλή διασκέδαση σε κάτι που μοιάζει με "κοινωνική ιεροτελεστία", ο κινηματογράφος μάς έμαθε σχεδόν πώς να μεγαλώνουμε, κάνοντάς μας μερικές φορές να αναρωτιόμαστε αν η πιο καθοριστική ιστορία ενηλικίωσης ήταν αυτή που ζήσαμε ή κάποια άλλη που είδαμε στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ