Follow us

Όταν "μυρίζει μανούλα", ο κόσμος είναι πιο όμορφος

To ΙΑΣΩ προσφέρει 10 Δωρεάν Τοκετούς σε ζευγάρια για την Ημέρα της Μητέρας.

MissBloom TEAM
Pregnant Woman Holding Teddy Bear

Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, πρωτοπορεί ακόμα μία φορά και προσφέρει 10 Δωρεάν Τοκετούς για την Ημέρα της Μητέρας με διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram.

Υπάρχουν μυρωδιές που έχουν "χαραχτεί" για πάντα στη μνήμη μας. Είναι οι μυρωδιές που θυμίζουν μανούλα και μας γεμίζουν αναμνήσεις!

Όταν "μυρίζει μανούλα", ο κόσμος είναι πιο όμορφος

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις έναν από τους 10 δωρεάν τοκετούς που προσφέρει το ΙΑΣΩ επισκέψου τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/omilosiaso) ή στο Instagram www.instagram.com/omilosiaso και ακολούθησε τις οδηγίες για τη συμμετοχή.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει νοσήλια 3 ημερών, έξοδα χειρουργείου, γενική νάρκωση ή επισκληρίδιο, βασικές εξετάσεις της μητέρας και του νεογνού, υλικά και φάρμακα άμεσα συνδεδεμένα με το φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή καθώς και την αμοιβή του αναισθησιολόγου. Ισχύει για φυσιολογικούς τοκετούς ή καισαρικές τομές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2023.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ