Κούγιας για δράστη Μονεμβασιάς | Δυστυχισμένος άνθρωπος - Η μητέρα του εμφάνισε σχιζοφρένεια ακριβώς στην ίδια ηλικία

"Πρόκειται για ένα δυστυχισμένο άνθρωπο" λέει ο Α. Κούγιας για τον δράστη του διπλού φονικού στη Μονεμβασιά. "Η μητέρα του εμφάνισε σχιζοφρένεια στην ίδια ηλικία".

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC.GR

"Πρόκειται για ένα δυστυχισμένο άνθρωπο, ο οποίος μέχρι το Σάββατο το βράδυ ήταν ένα υπόδειγμα συνανθρώπου, φίλου και πολίτη. Τρεις ημέρες δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του" δήλωσε στην ΕΡΤ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη του διπλού φονικού στη Μονεμβασιά.

Περιγράφοντας ο κ. Κούγιας στην εκπομπή "Από τις Έξι" έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο, με ακαταλόγιστο την ώρα του φρικτού τροχαίου είπε χαρακτηριστικά: "Από χθες το βράδυ έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Υπάρχουν εφτά καταθέσεις συνανθρώπων του, οι οποίοι περιγράφουν μια τραγωδία από την προηγούμενη ημέρα, ενός ανθρώπου που ενώ ήταν φυσιολογικός (normal) άρχισε να έχει αλλόκοτες συμπεριφορές σε αγνώστους".

Περιγράφοντας μια ανεξήγητη συμπεριφορά που μπορεί να υποκρύπτει ψυχική νόσο, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία είχε ήδη θορυβηθεί από την προηγούμενη ημέρα. Ο ίδιος έκανε λόγο για ατύχημα, αντί για εσκεμμένο χτύπημα των θυμάτων με το αυτοκίνητο του δράστη.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr