Η νύφη που παντρεύτηκε με ροζ κοστούμι Zara και έγινε viral στο Tik Tok

H 24χρονη Luise είναι η πιο διάσημη, εναλλακτική νύφη του διαδικτύου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ζούμε στην εποχή της απελευθέρωσης και της διαφορετικότητας. Οτιδήποτε ξεφεύγει από τα συνηθισμένα είναι ευπρόσδεκτο και άκρως ενδιαφέρον μιας και η κοινωνία φαίνεται πια έτοιμη να βγάλει από το περιθώριο το διαφορετικό και να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το κεφάλαιο γάμος αλλά και την τεράστια βιομηχανία κέρδους που έχει στηθεί πίσω από αυτόν. Πλέον το εκάστοτε ζευγάρι αδιαφορεί για τους τύπους, τις επίσημες δεξιώσεις και τα πανάκριβα νυφικά. Μέλημα όλων, ή τουλάχιστον των περισσότερων, είναι να διοργανώσουν ένα πάρτι όπου θα περάσουν καλά με τους αγαπημένους τους και θα γιορτάσουν την ένωσή τους με αλκοόλ και χορό.

Κάπως έτσι το σκέφτηκε και μία 24χρονη από το Βερολίνο, η Luise Jäsche η οποία λίγους μήνες πριν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της φορώντας ένα ροζ κοστούμι Zara! Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου, η Luise ανέβασε ένα μικρό βίντεο με στιγμές από τον γάμο της στο Tik Tok, προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό!

Το βίντεο είχε πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 700 σχόλια εκ των οποίων ήταν όλα αποθεωτικά. Το κοινό ενθουσιάστηκε με την επιλογή της νύφης, ιδίως οι γυναίκες οι οποίες όλο και περισσότερο γυρίζουν την πλάτη στα παραδοσιακά νυφικά και προτιμούν εναλλακτικά outfits ακόμα και για την ημέρα του γάμου τους.

Πάντως η Luise παραδέχτηκε ότι το αρχικό της πλάνο ήταν να φορέσει ένα λευκό φόρεμα, αλλά για λόγους που δεν θέλει να μοιραστεί, το φόρεμα καταστράφηκε το βράδυ πριν τον γάμο. "Ήταν πολύ αστείο. Όλα πήγαν λάθος. Πήρα την κουμπάρα μου και τρέξαμε στο πιο κοντινό εμπορικό κέντρο για να βρούμε κάτι να φορέσω. Μόλις είδα το ροζ κοστούμι ενθουσιάστηκα", παραδέχτηκε γελώντας. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η πρώτη διδάξασα είναι η Emily Ratajkowski η οποία το 2018 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της φορώντας μουσταρδί κοστούμι Zara.

Δείτε παρακάτω το viral βίντεο

Σε περίπτωση που σας άρεσε το κοστούμι, μπορείτε να το βρείτε εδώ:


Tags