Follow us

Μία νέα υπόθεση εργασίας για τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής

Θυμάστε τη Γη; Ωραίο μέρος. Τι να του συνέβη;

MissBloom TEAM
sffsdf

Αν οι αρνητές της κλιματικής αλλαγής θέλουν να 'επιβιώσουν' τότε μάλλον θα πρέπει να δικαιολογήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν φέτος στην Ινδία και το Πακιστάν. Οι δύο γειτονικές χώρες υποφέρουν από ακραία υψηλές θερμοκρασίες, με οδοστρώματα να λιώνουν εξαιτίας της ζέστης, να υπάρχει ένας μόνιμος συναγερμός για πυρκαγιές, πολλά σχολεία να παραμένουν κλειστά και ο γενικός πληθυσμός να παρουσιάζει προβλήματα υγείας.

Οι υψηλότερες καταγεγραμμένες θερμοκρασίες

Τον Απρίλιο, η βορειοδυτική και η κεντρική Ινδία κατέγραψαν κατά μέσο όρο θερμοκρασία 35,9 και 37,78 βαθμών Κελσίου, όπως δήλωσε σε ρεπόρτερ ο Γενικός Διευθυντής του Μετεωρολογικού Τμήματος της Ινδίας. Πρόκειται για τις πιο υψηλές θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί στις δοθείσες περιοχές τα τελευταία 122 χρόνια, απ' όταν, δηλαδή, άρχισαν να τηρούνται αρχεία.

Οι επιστήμονες, συνδέοντας την πρόωρη, έντονη έλευση του καλοκαιριού με την κλιματική αλλαγή, προειδοποιούν ότι τις επιπτώσεις της θα τις βιώσουν σε αυτές τις περιοχές πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι.

Η φλεγόμενη χωματερή της Bhalswa

Ας μιλήσουμε με δεδομένα από την πρόσφατη επικαιρότητα τα οποία, πολύ απλά, δεν αντικρούονται. Η χωματερή στην πόλη Bhalswa, βόρεια του Δελχί, είναι ψηλότερη από 17όροφο κτίριο και καλύπτει σε έκταση μια περιοχή πιο μεγάλη από 50 γήπεδα ποδοσφαίρου. Αυτή η χωματερή, λοιπόν, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ