Follow us

Η νέα σειρά της ΙΚΕΑ εμπνέεται από το σερφ και φέρνει το καλοκαίρι στο σαλόνι

Μικρά αλλά θαυματουργά items που θα σε μεταφέρουν σε εξωτικούς προορισμούς χωρίς καν να κουνηθείς από την πολυθρόνα σου.

IKEA

Όσο ο καιρός σε προδιαθέτει να κάνεις σκέψεις καλοκαιρινές - όταν το αλάτι μπλέκεται με τα μαλλιά σου και το δέρμα σου γίνεται ελαφρώς πιο σκούρο, ενώ περνάς όλη σου την ημέρα στη θάλασσα - συνειδητοποιείς πως θέλεις να μετατρέψεις τον χώρο σου στο απόλυτο summer σκηνικό από τη στιγμή που οι διακοπές σου βρίσκονται ακόμα μακριά. Και τι καλύτερο από το να επιλέξεις τα έπιπλα και τα αντικείμενα που θα χαρίσουν στη διακόσμησή σου κάτι από θάλασσα από την καινούρια συλλογή της IKEA που έχει τίτλο, KÅSEBERGA.

Αντλώντας έμπνευση από τη θάλασσα και τους ανθρώπους που παίρνουν ζωή από αυτή, η νέα συλλογή που δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με την World Surf League (WSL) και τους διάσημους σέρφερ Rob Machado και Kassia Meador, σκοπό έχει να συναντήσει τις καθημερινές ανάγκες των σέρφερ και τις παγκόσμιες προκλήσεις του πλανήτη μας.

Η νέα σειρά της ΙΚΕΑ εμπνέεται από το σερφ και φέρνει το καλοκαίρι στο σαλόνι

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως και τα 26 προϊόντα που μπορεί να ανακαλύψει κανείς στη συλλογή, είναι φτιαγμένα από ανανεώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς βασίζονται στις απαιτήσεις μιας βιώσιμης και υγιούς καθημερινής ζωής. Είτε η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από το σερφ, είτε απλά λατρεύεις το στιλ και τον τρόπο ζωής των σέρφερ, τότε τα νέα προϊόντα της IKEA θα μιλήσουν στην καρδιά σου. Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, περισσότεροι από 3.500 σέρφερ από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στη διαδικασία, δίνοντας την άποψή τους και τεστάροντας τα προϊόντα.

ikea

Τα προϊόντα που λατρέψαμε:

Τραπέζι μέσης

Φτιαγμένο από μπαμπού θα χαρίσει στον χώρο σου την αίσθηση της χαλαρότητας και της καλοκαιρινής διάθεσης, δεδομένου ότι το τραπέζι έχει το σχήμα χαβανέζικης σανίδας του σερφ.

ikea

Χαλί με χαμηλή πλέξη

Και τι ποιο εξωτικό από τα λουλούδια και το κίτρινο χρώμα που συνειρμικά συνδέεται με τους φοίνικες που θα δεις κανείς σε κάποιον μαγικό προορισμό, αλλά και στο σπίτι σου μέσω του χαλιού αυτού.

ικεα

Καράφα

Και πέρα από τα έπιπλα, η εποχή προστάζει και την αλλαγή των χρηστικών αντικειμένων, με την απόκτηση αυτού του μίνιμαλ μπουκαλιού για νερό, που εμπνέεται από τα χρώματα της θάλασσας.

ikea

Καπέλο φωτιστικού

Ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορείς να προσθέσεις στη διακόσμησή σου, χωρίς μάλιστα να αλλάξεις ολόκληρο το φωτιστικό.

ikea

Και πέρα από τα αντικείμενα που μπορείς να προσθέσεις στον χώρο, στη νέα συλλογή της ΙΚΕΑ έχουν σχεδιαστεί και κάποια προϊόντα που είναι αποκλειστικά για σέρφερ όπως η σανίδα χειρός για bodysurfing KÅSEBERGA, η σανίδα ισορροπίας αλλά και η πρακτική τσάντα FRAKTA.

Ανακάλυψε τη συλλεκτική σειρά KÅSEBERGA στα καταστήματα IKEA και στο IKEA.gr για να πάρεις μία πρώτη γεύση από τη δροσιά του καλοκαιριού!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ