Follow us

Bright Habits | Καλύτερη διάθεση με την απόκτηση μίας και μόνο νέας συνήθειας

Πώς θα επαναφέρεις την καλή ψυχολογία και την ευεξία στη ζωή σου.

MissBloom TEAM
καλή διάθεση istock

Καλώς ή κακώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες για σένα και υπάρχουν ορισμένες στιγμές που η διάθεσή σου δεν βρίσκεται στο πικ της, με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένη, όσο και πεσμένη ψυχολογικά, ώστε να μην μπορείς να απολαύσεις τις μικρές και τις μεγάλες χαρές της ζωής, αλλά και να αποδώσεις στη δουλειά σου. Η απαιτητική σύγχρονη ζωή, οι συνεχείς εκκρεμότητες, ακόμα και η αλλαγή του καιρού μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία καθημερινότητα που σε ξεπερνάει, με την οποία δεν μπορείς να συμβαδίσεις. Και όμως αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι τα πάντα είναι μες στο μυαλό, αρκεί να βρεις τον τρόπο να ξεκλειδώσεις και να ενεργοποιήσεις τον εγκέφαλό σου. Πράγμα που γίνεται εφικτό, βάζοντας στη ζωή σου το συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA – Mood και τις νέες συνήθειες που η νέα καμπάνια της εταιρείας Neubria θέλει να επικοινωνήσει στο κοινό.

Πρόσωπο αυτών των Bright Habits, η Δώρα Κατσικογιάννη, μία σύγχρονη γυναίκα που το απαιτητικό της πρόγραμμα την "προστάζει" να είναι καθ’όλα συγκεντρωμένη. Παράλληλα επιθυμεί να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, χωρίς παρεμβολές, με αποτέλεσμα να γίνεται ο κατάλληλος "αποστολέας" αυτού του σημαντικού μηνύματος, το οποίο μάς δείχνει πώς πολύ εύκολα μπορούμε να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, λύνοντας το πρόβλημα που ταλανίζει τον εγκέφαλό μας και κατ’ επέκταση τη διάθεσή και την ψυχολογική μας κατάσταση.

Neubria, όπως λέμε ο νέος σου σύμμαχος

Πρόκειται για ένα πολυβιταμινούχο και νοοτροπικό (που περιέχει συστατικά που διεγείρουν τον νου) συμπλήρωμα που σκοπό έχει, μέσω των θρεπτικών συστατικών που περιλαμβάνει, να σε βοηθήσει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και την ευεξία του οργανισμού.

Bright Habits | Καλύτερη διάθεση με την απόκτηση μίας και μόνο νέας συνήθειας

Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα, το NEUBRIA MOOD δρα για να ανεβάσει τη διάθεσή σου και να προσφέρει συναισθηματική ισορροπία, που σε περιόδους αστάθειας δεν είναι δυνατή.

Τα συστατικά στο μικροσκόπιο

Με 22 βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα, το Neubria Mood που είναι κατάλληλο και για vegans, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επαναφέρει τη χαμένη σου διάθεση, που εξαιτίας καταστάσεων απουσιάζει, αλλά και να σιγουρέψει τη σωματική και ψυχική ευεξία. Ανάμεσα στα μοναδικά συστατικά που θα δει κανείς στη φόρμουλα, το μυστικό βρίσκεται στο βοτανικό μείγμα Shine Bright που αποτελείται από εκχυλίσματα Ασβαγκάντα, Κουρκουμά, Ροντιόλας και Σαφράν.

Πιο αναλυτικά, η Ασβαγκάντα συμβάλλει στην υγεία του εγκεφάλου και την πνευματική απόδοση, ενώ παράλληλα ενισχύει τη νοητική λειτουργία και προωθεί τη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη, η Ροντιόλα σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τις αντιληπτικές και γνωστικές εγκεφαλικές λειτουργίες, ενώ βοηθά στην εξισορρόπηση του συναισθηματικού στρες και της σωματικής προσπάθειας. Όσο κι αν το σαφράν αποτελεί το μυστικό συστατικό πολλών συνταγών, θα το βρει κανείς και στο συμπλήρωμα Neubria Mood, αφού χάρη στα συστατικά που το ίδιο περιέχει, προσφέρει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία, τη χαλάρωση και τη διατήρηση της θετικής διάθεσης. Αλλά και ο κουρκουμάς θεωρείται αποδεδειγμένα πως υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και έχει θεραπευτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να συγκριθούν με τη δράση ορισμένων μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Ωστόσο, πέρα από το μείγμα Shine Bright, και οι απαραίτητες βιταμίνες Α, C, D, E, B6, B12, το φολικό οξύ, καθώς και ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, ο σίδηρος και το σελήνιο που περιέχονται, δημιουργούν ένα ιδανικό καθημερινό συμπλήρωμα 2-σε-1, καθώς προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό, βελτιστοποιώντας το ανοσοποιητικό μας.

Σημαντικά οφέλη με δύο κάψουλες

Λαμβάνοντας, λοιπόν, δύο κάψουλες μετά το φαγητό, όπως συνιστούν οι οδηγίες, μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα παρατηρήσεις αλλαγή στη διάθεσή σου χάρη στο Neubria Mood, που έχει επίσης τη δυνατότητα να τη διατηρήσει στο πικ της. Παράλληλα, αυτό που επιτυγχάνει το συμπλήρωμα είναι πως σου προσφέρει την αίσθηση ευεξίας και ισορροπίας, όσο και της συγκέντρωσης και της ετοιμότητας, χαρακτηριστικά που αναμφίβολα αξιοποιείς εν ώρα εργασίας. Η επιτυχία του, όμως, οφείλεται στο ότι πρόκειται για ένα συμπλήρωμα που έχει διπλή δράση, αφού εκτός του ότι λύνει το πρόβλημα της κακής ψυχολογίας, "δυναμώνει" ταυτόχρονα τον οργανισμό, προστατεύοντας το ανοσοποιητικό από πιθανούς κινδύνους.

neubria

Η μοναδικότητα των συμπληρωμάτων Neubria

Η μεγάλη γκάμα των συμπληρωμάτων διατροφής Neubria καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου ανθρώπου που επιθυμεί να απολαμβάνει τη ζωή του, με αποτέλεσμα να γίνεται η no1 προτίμηση. Αναμφίβολα, το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων που οφείλεται στα εξαιρετικά επιλεγμένα συστατικά και βότανα από όλον τον κόσμο, τα οποία δημιουργούν δραστικά μείγματα που επιστημονικά έχουν αποδεδειγμένη δράση, αλλά και στους συνδυασμούς που έχουν επιλεχθεί ώστε να υποστηρίζουν το μυαλό, αλλά και το σώμα.

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά συμπληρωμάτων της Neubria, μπορείς να δεις περισσότερα στο neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ