Γραφείο | Πώς από ένα βαρετό δωμάτιο μπορεί να γίνει ένας χώρος με παιχνιδιάρικη διάθεση και καινοτόμα χαρακτηριστικά

Η νέα σειρά Smart Monitor M8, έρχεται σε τέσσερις νέες αποχρώσεις για να δώσει χρώμα στην καθημερινότητά σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η εποχή των βαρετών και ουδέτερα διακοσμημένων γραφείων, με τις μαύρες οθόνες και τα αντιαισθητικά καλώδια, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Καθώς οι άνθρωποι περνούν όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, αισθάνονται την ανάγκη να κάνουν το χώρο όπου εργάζονται πιο προσωποποιημένο κι ευχάριστο. Η Samsung Electronics, με στόχο να προσφέρει στους χρήστες μια σειρά από επιλογές που να ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής, λανσάρει τη σειρά Smart Monitor M8, σε τέσσερις νέες αποχρώσεις που "ζωντανεύουν" κάθε χώρο.

Οι τέσσερις αποχρώσεις Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue και Spring Green είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα της φύσης και βελτιώνουν τη διάθεσή σας στο σπίτι, είτε είστε σε ήρεμο και άνετο mood, είτε σε πλήρη εγρήγορση.

Θέλετε να μεταμορφώσετε το γραφείο σας, από ένα βαρετό δωμάτιο σε έναν χώρο με παιχνιδιάρικη διάθεση, ζωηρά χρώματα και καινοτόμα χαρακτηριστικά; Η Samsung προτείνει ένα από τα τέσσερα χρώματα του Smart Monitor M8 για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο εργασίας, επιστρατεύοντας τη μέθοδο "deskterior", που συνδυάζει την έννοια του "γραφείου" με τη "διακόσμηση εσωτερικού χώρου", και να ανανεώσετε το χώρο σας με στυλ.

Δώστε νέα πνοή στο γραφείο του σπιτιού σας με την απόχρωση Spring Green

Ύστερα από μια κουραστική μέρα τηλεργασίας, το Smart Monitor M8 σε απόχρωση Spring Green προσδίδει στο χώρο μία αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης. Συνδυάζοντάς το με αντικείμενα σε διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου παστέλ, μπορείτε να μετατρέψετε το περιβάλλον σας σε ένα καταφύγιο γαλήνης, εμπνευσμένο από τη φύση και τους βοτανικούς κήπους.

Με το Smart Monitor M8, η διαχείριση όλων των καθημερινών εργασιών γίνεται πανεύκολα, χωρίς να χρειάζεται η χρήση υπολογιστή ή laptop, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον γραφείου. Το Smart Monitor M8 επιτρέπει την πλοήγηση στο internet, τον έλεγχο email και την πρόσβαση στο Microsoft 3651, μόνο με σύνδεση στο Wi-Fi. Έτσι, μπορείτε πολύ εύκολα να συνεχίσετε την εργασία σας συνδέοντας το λογαριασμό σας και ανεβάζοντας αρχεία απευθείας στο cloud. Το πιο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα του Smart Monitor M8 είναι ότι επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή της δουλειάς και έτσι παραμένετε ευέλικτοι και παραγωγικοί, σαν να βρισκόσασταν στο γραφείο.

Η συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις, κατά την εργασία από το σπίτι, είναι πλέον εύκολη υπόθεση, καθώς το Smart Monitor M8 διαθέτει την προηγμένη κάμερα SlimFit που μπορεί να ενσωματωθεί ή να αποσπαστεί εύκολα από την οθόνη, ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, η λειτουργία Eye Saver μειώνει την επίδραση της μπλε ακτινοβολίας που ευθύνεται για την κούραση των ματιών, ενώ η λειτουργία Flicker Free εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία θέασης μειώνοντας το τρέμουλο της οθόνης. Εκτός από το σχεδιασμό και τα χρώματα του Smart Monitor M8 που μειώνουν την καταπόνηση των ματιών, η ίδια η οθόνη συμβάλλει στην προστασία της όρασης και στην αποτελεσματικότητα της εργασίας.

Απολαύστε τα χόμπι σας στο έπακρο με τη χρωματική απόχρωση Daylight Blue

Το Smart Monitor M8 στην απόχρωση Daylight Blue μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει τη διακόσμηση ενός χώρου αφιερωμένου στα αγαπημένα σας χόμπι. Δώστε ζωή στο δωμάτιό σας διακοσμώντας το με αναμνηστικά από ταξίδια, αντικείμενα ή φωτογραφίες διασημοτήτων σε αποχρώσεις του μπλε, δημιουργώντας ένα χώρο γραφείου που να εκφράζει την προσωπικότητά σας.

Το Smart Monitor M8 συνδέεται με το smartphone σας, για απρόσκοπτη παρακολούθηση του αγαπημένο σας περιεχομένου σε μεγαλύτερη οθόνη. Απλώς συνδέστε το smartphone σας στο Smart Monitor χρησιμοποιώντας το Tap View ή το Screen Mirroring. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να μεταφερθείτε εικονικά σε άλλη χώρα ή στη συναυλία του αγαπημένου σας τραγουδιστή, χάρη στη μεγάλη οθόνη του monitor και την πλούσια ποιότητα εικόνας. Το Samsung DeX επιτρέπει, επίσης, την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και μετατρέπει το smartphone σας σε επιφάνεια αφής. Χρησιμοποιώντας δύο οθόνες ταυτόχρονα, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακό μάθημα ζωγραφικής ή να δείτε βίντεο του αγαπημένου σας μουσικού συγκροτήματος, ενώ εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως τηλέφωνο.

Η σειρά Smart Monitor υποστηρίζει επίσης Apple AirPlay2, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν σε μεγάλη οθόνη ταινίες, μουσική και φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένα στα smartphones ή τους φορητούς υπολογιστές τους.

Χαλαρώστε στο προσωπικό σας home cinema, με το Smart Monitor M8 στην απόχρωση Warm White

Ύστερα από μια κουραστική μέρα, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φορτίσετε μπαταρίες και να χαλαρώσετε είναι να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες στο σπίτι. Για να δημιουργήσετε μια cozy ατμόσφαιρα, μπορείτε να αξιοποιήσετε την εντυπωσιακή οθόνη του Samsung Smart Monitor στην απόχρωση Warm White, συνδυάζοντάς την στο χώρο με αντικείμενα σε πινελιές ξύλου, προσδίδοντας στο χώρο μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης.

Η επίπεδη οθόνη του Smart Monitor M8 με πάχος 11,4 mm συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση χώρου και ενισχύει τη μινιμαλιστική αισθητική, σαν να βρίσκεστε σε ένα καφέ υψηλής αισθητικής. Έτσι, δημιουργείται ο τέλειος χώρος για να απολαύσετε το γλυκό σας, ενώ παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο home cinema είναι ένα Smart Monitor M8, αφού παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών OTT2, όπως Netflix, YouTube, Disney+ και Samsung TV Plus, σε μεγάλη οθόνη. Επίσης, δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο επιπλέον πληκτρολόγιο ή ποντίκι κατά την παρακολούθηση, αφού το τηλεχειριστήριο του Samsung Smart Monitor επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλα τα κουμπιά για να ελέγχετε τον κέρσορα του ποντικιού από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας.

Η οθόνη διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά που κάνουν την εμπειρία θέασης ακόμα πιο απολαυστική, όπως ανάλυση UHD της συσκευής, υποστήριξη HDR10+, στερεοφωνικά ηχεία 2,2 CH και Adaptive Sound+, το οποίο αναλύει αυτόματα το περιβάλλον της οθόνης για να βελτιστοποιήσει την ποιότητα του ήχου της. Ανησυχείτε για τη στάση του σώματός σας ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση; Το Smart Monitor M8 περιλαμβάνει μια ρυθμιζόμενη καθ' ύψος βάση (HAS) και λειτουργία κλίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν την τέλεια θέση για παρακολούθηση περιεχομένου χωρίς όρια.

Γιορτάστε την άνοιξη με την floral απόχρωση Sunset Pink

Για τους λάτρεις των λουλουδιών, το Smart Monitor M8 διατίθεται και στην απόχρωση Sunset Pink, φέρνοντας την αίσθηση της άνοιξης μέσα στο σπίτι, σαν να βρίσκεστε σε ένα ολάνθιστο λιβάδι. Τοποθετώντας στο γραφείο ένα λευκό βάζο με όμορφα λουλούδια μπορείτε να δημιουργήσετε μια φωτεινή και αισιόδοξη ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε σπίτι.

Εάν είστε από αυτούς που αγαπούν τα λουλουδένια αρώματα και τα κεφάτα τραγούδια, το Smart Monitor M8 σε αυτή την απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ακόμα κι αν έχετε απενεργοποιημένη την οθόνη σας, μπορείτε να βάλετε να παίζει το αγαπημένο σας τραγούδι, χρησιμοποιώντας το Bixby. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο του Smart Monitor M8 σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη συσκευή μόνο με φωνητικές εντολές, χωρίς τη χρήση πληκτρολόγιου ή ποντικιού, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, όπως το γράψιμο ή η ζωγραφική.

Το Samsung Smart Monitor M8 συμπληρώνει τον τρόπο ζωής σας και το προσωπικό σας στυλ, δίνοντας χρώμα στο χώρο και τη διάθεσή σας. Ανεξάρτητα από την καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων το Smart Monitor M8 που σας ταιριάζει, για να δημιουργήσετε ένα χώρο που σας εκφράζει και αντανακλά την προσωπικότητά σας. Όποιο κι αν είναι το χόμπι σας, το Smart Monitor M8 μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό γραφείο σε ένα χώρο εργασίας γεμάτο ζωντάνια, προσθέτοντας μια πινελιά χρώματος σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

1Απαιτείται λογαριασμός Microsoft 365.

2 Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή.