Follow us

Ψυχρό μέτωπο φέρνει σημαντική μεταβολή του καιρού σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν [χάρτης]

Κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού θα είναι οι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιθανότητα για αυξημένες ποσότητες χαλαζιού.

sfsffs EUROKINISSI

Ένα ψυχρό μέτωπο με κίνηση από βορρά προς νότο αναμένεται να προκαλέσει σημαντική επιδείνωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Κύρια χαρακτηριστικά αυτής της μεταβολής θα είναι οι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, η επικράτηση πολύ ενισχυμένων ανέμων βορείων διευθύνσεων και η πτώση της θερμοκρασίας που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης τα ισχυρότερα φαινόμενα έως αργά το απόγευμα θα εντοπίζονται κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, ενώ από τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, με έμφαση στους νομούς Φθιώτιδας, Μαγνησίας, Λάρισας και Πιερίας. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο υπάρχει πιθανότητα για κατά τόπους αυξημένες ποσότητες χαλαζιού ή χαλάζι μετρίου μεγέθους.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ