Follow us

Ελένη Τοπαλούδη | Σήμερα η απόφαση για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας - Καταπέλτης η εισαγγελέας

Το δικαστήριο αναμένεται ότι σήμερα μετά το μεσημέρι ή το απόγευμα θα εκδώσει την ετυμηγορία του για τους δύο σχεδόν συνομήλικους της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

ssfsd EUROKINISSI

Η απόφαση που θα κρίνει αν οι δύο κατηγορούμενοι για τον αποτρόπαιο θάνατο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη θα φύγουν από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου και πάλι ως ισοβίτες, όπως και πρωτόδικα, ή αν θα έχουν ευνοϊκότερη ποινική αντιμετώπιση έρχεται πιθανότατα σήμερα.

Το δικαστήριο αναμένεται ότι σήμερα μετά το μεσημέρι ή το απόγευμα θα εκδώσει την ετυμηγορία του για τους δύο σχεδόν συνομήλικους της 21 ετών φοιτήτριας που βίασαν χτυπώντάς την άγρια, στο εξοχικό σπίτι του μεγαλύτερου σε ηλικία κατηγορούμενου και στην συνέχεια μετέφεραν ζωντανή και πέταξαν σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου.

Εφέτες και ένορκοι καλούνται να σταθμίσουν τα γεγονότα, τα δεδομένα των ειδικών και όσα εισέφεραν οι μάρτυρες της υπόθεσης καθώς και όσα ισχυρίζονται οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι και να αποφασίσουν ποια θα είναι η δίκαιη τιμωρία για το διπλό έγκλημα. Ένα έγκλημα με ομολογημένη την παρουσία των δύο κατηγορουμένων στους τόπους, σπίτι και παραλία, και στους χρόνους τέλεσης του.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ