Follow us

Όσα χρειαζόμαστε για μια... cozy μέρα με το μωρό μας

Πόσο όμορφη και cozy μπορεί να είναι η καθημερινότητα της οικογένειας όταν έρχεται ένα νέο μέλος στο σπίτι.

MissBloom TEAM
sdfsf

7:00 π.μ.: Πρωινό ξύπνημα με το το μωρό δίπλα μας. Δεν υπάρχει πιο ωραία στιγμή! Έχει ξυπνήσει και τεντώνεται μέσα στο καινούργιο λίκνο της Maxi-Cosi, Iora, και μας κοιτάζει. Φαίνεται από τη φατσούλα του ότι κοιμήθηκε καλά στο πιο αναπαυτικό στρώμα που θα μπορούσε να έχει, ενώ κι εμείς νιώθαμε ασφαλείς ότι βρίσκεται στο πλευρό μας, χωρίς όμως να θυσιάσουμε τον ύπνο μας.

Το λίκνο Iora είναι σαν μια αισθητικά υπέροχη προέκταση του κρεβατιού μας, το προσαρμόζουμε στο ύψος που θέλουμε, και έτσι οποιαδήποτε ώρα της νύχτας μπορούμε να έχουμε πραγματική επαφή με το μικρούλι μας. Κι αν χρειαστεί να του αλλάξουμε πάνα, να το σκεπάσουμε ή να το ταΐσουμε, όλα τα "εφόδια" βρίσκονται στο ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης κάτω από το λίκνο. Μόλις τελειώσει το χουζούρι, το Iora κλείνει και αποθηκεύεται πανεύκολα μέσα στη ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι, για να έχουμε ελεύθερο χώρο να κινούμαστε.

Όσα χρειαζόμαστε για μια... cozy μέρα με το μωρό μας

12:00 π.μ.: Έχουμε ήδη ετοιμάσει το μεσημεριανό γεύμα για το μικρό μας. Στήνουμε με μια απλή κίνηση το Minla, το νέο καρεκλάκι φαγητού της Maxi-Cosi και για πρώτη φορά η εμπειρία του ταΐσματος γίνεται μια κοινή εμπειρία απόλαυσης για όλους. Ίσως οφείλεται στις τόσες δυνατότητες που σου δίνει: πέντε θέσεις ανάκλησης, τέσσερις θέσεις ρύθμισης του δίσκου και εννέα θέσεις ύψους, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως καρεκλάκι φαγητού αλλά και ως χαλαρωτικό παιδικό κάθισμα ή κάθισμα απασχόλησης. Ωχ! τι είναι αυτό που έπεσε στο ύφασμα; Σάλτσα; Γάλα; Χυμός; Μπογιές; Δεν έχει καμία σημασία. Με ένα βρεγμένο πανί καθαρίζει αμέσως χάρη στο αδιάβροχο υλικό υψηλής ποιότητας! Και όποτε θέλουμε, αφαιρείται και το κάλυμμα με φερμουάρ, για να πλυθεί στο πλυντήριο. Αυτό το πολυμορφικό καρεκλάκι, είναι σαν να έχουμε 6 καθίσματα σε ένα: θα είναι το μόνο που θα χρειαστούμε μέχρι το μικρό μας να φτάσει έξι ετών!

sfs

6:00 μ.μ.: Καθόμαστε στο σαλόνι, βλέπουμε την αγαπημένη μας σειρά, τρώμε κάτι ή διαβάζουμε τις τελευταίες σελίδες από το βιβλίο μας, με το μωρό μας παρέα μέσα στο αυτολικνιζόμενο ριλάξ Cassia, της Maxi-Cosi. Με την τεχνολογία λικνίσματος και την οθόνη αφής που διαθέτει, έχουμε τη δυνατότητα να το ρυθμίσουμε ώστε να λικνίζει το μωρό μας δεξιά-αριστερά σε όποια ταχύτητα και ρυθμό επιλέξουμε εμείς. Μάλιστα, χάρη στον αισθητήρα κίνησης, το ριλάξ γνωρίζει ακριβώς πότε πρέπει να κουνήσει το μωρό μας αναγνωρίζοντας τις στιγμές που είναι πιο ανήσυχο και έχει ανάγκη από ανακούφιση. Το ιδιαίτερα χαμηλό του βάρος, μόλις στα 4 κιλά, μας δίνει την επιπλέον ευκολία να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

8:00 μ.μ.: Φεύγουμε για το σπίτι των "παππούδων", γιατί σήμερα το μικρούλι μας θα κάνει sleepover στους γονείς μας. Το νέο παρκοκρέβατο Swift 3-1 της Maxi-Cosi είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, οπότε σε κάθε ταξίδι, ή επίσκεψη σε φίλους ή γονείς, το διπλώνουμε σε δευτερόλεπτα και το παίρνουμε μαζί μας. Είναι πραγματικά ένα κρεβάτι 3 σε 1, καθώς είναι κατάλληλο για παιχνίδι, για ύπνο αλλά και ως αλλαξιέρα. Έχει δύο επίπεδα για το στρώμα, ώστε να μας καλύπτει μέχρι το μωρό μας να γίνει 3,5 περίπου ετών, διασφαλίζοντας πάντα τη μέγιστη ασφάλεια και άνεσή του!

adda

Το Iora, το Minla, το Cassia και το Swift 3-1, αποτελούν τις 4 πρωτοποριακές αφίξεις της κορυφαίας σειράς Home Equipment της Maxi-Cosi, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Όπως κάθε προϊόν της Maxi-Cosi, τα τέσσερα αυτά items διακρίνονται για την ασφάλεια και την άνεση σε συνδυασμό με το υψηλό design, την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τις μοναδικές λεπτομέρειες, το χρωματικό συνδυασμό ξύλου και γραφίτη που ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά γούστα, τον compact χαρακτήρα τους, αλλά και την ευκολία με την οποία κλείνουν, αποθηκεύονται και μεταφέρονται.

*Ανακαλύψτε την σειρά Home Equipment της Maxi Cosi και την υπόλοιπη συλλογή της Maxi Cosi στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ