Follow us

Αρωμα "Γιακουμάκη" στην αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό - Τσουνάμι καταγγελιών για bullying και βία στο σχολείο

Πως φτάσαμε στην βίαιη συμπλοκή στο Άλσος Bέικου ανάμεσα σε συμμαθητές του 14χρονου Μάκη. Ανησυχητικές και επικίνδυνες συμπεριφορές στο σχολικό του περιβάλλον.

MissBloom TEAM
ωφδδδ

Η εκδρομή "αποφόρτισης" των συμμαθητών του 14χρονου Μάκη, κατέληξε σε... βίαιη συμπλοκή και αναδεικνύει ανησυχητικές και επικίνδυνες συμπεριφορές, στο σχολικό του περιβάλλον. Οι εκδρομείς του 54ου Γυμνασίου Αθηνών, επιτέθηκαν το πρωί της Τρίτης σε μαθητές από το 7ο Γυμνασίου Παγκρατίου για ασήμαντη αφορμή, με το περαστικό να μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών που ερευνούν την αυτοκτονία του αγοριού.

Το συμβάν, μπορεί να μην συνδέεται προς το παρόν με το τραγικό γεγονός, όμως έρχεται να προστεθεί στις αναφορές μαθητών για συστηματικά περιστατικά bullying στο Γυμνάσιο του Κολωνού. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής συνεχίζουν να λαμβάνουν κρίσιμες καταθέσεις από το περιβάλλον του 14χρονου, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν το τι προκάλεσε την ψυχική του επιβάρυνση, που τελικά τον οδήγησε στην αυτοκτονία την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ