Follow us

Νέο παιχνίδι θανάτου των εφήβων μέσω Tik Tok | Πετάγονται μπροστά σε αυτοκίνητα - Τι ψάχνουν για τον 14χρονο Μάκη

Μια νέα επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση μεταξύ ανηλίκων, έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό "μόδα" στον Βόλο, τρομοκρατώντας διερχόμενους οδηγούς.

MissBloom TEAM
csdd iStock

Φορούν κουκούλα και διασχίζουν το δρόμο χωρίς να κοιτούν, ξαπλώνουν στο οδόστρωμα, πετάγονται ξαφνικά μπροστά από αυτοκίνητα. Μια νέα επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση μεταξύ ανηλίκων, έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό "μόδα" στον Βόλο, τρομοκρατώντας διερχόμενους οδηγούς στους δρόμους της πόλης.

Τα καθημερινά "παιχνίδια θανάτου" των μαθητών, δεν λένε να περιοριστούν παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 12 συλλήψεις, σε λιγότερες από 10 ημέρες. Οι αρχές που βλέπουν τις επικίνδυνες βιντεοσκοπημένες προκλήσεις της εφαρμογής Τik Τok να πληθαίνουν, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Την ίδια ώρα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ερευνά την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη, εξετάζει αν το τραγικό συμβάν, ήταν "προϊόν" ενός τέτοιου παιχνιδιού, επίδειξης δύναμης και "ανδρισμού" μεταξύ φίλων, που όμως δεν σχετίζεται την δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ