Follow us

"Τί ζούμε, ρε;" | Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης πάνω και κάτω από τη σκηνή του Άλσους στη μεγαλύτερη παραγωγή του καλοκαιριού

Σαραντατρείς συνολικά ηθοποιοί, μουσικοί και χορευτές θα ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους φέτος το καλοκαίρι στην σπαρταριστή επιθεώρηση σε κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Παπαδοπούλου

Στις 10 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους η σπαρταριστή επιθεώρηση "Τί ζούμε, ρε;" σε κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη. Το θεατρικό σπίτι της κωμωδίας, της σάτιρας και της επιθεώρησης, κι όχι μόνο, υποδέχεται φέτος μέσα στο καταπράσινο Πεδίον του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού 43 συνολικά ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές σε μια καλοκαιρινή παράσταση-”ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό”. Οι Ελένη Κοκκίδου, Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Αντώνης Λουδάρος, Λευτέρης Ελευθερίου, Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Κόκλας, Παρθένα Χοροζίδου, Κώστας Αποστολάκης, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Ηλιάνα Γαϊτάνη και Στράτος Λύκος συμπράττουν επί σκηνής με τους δύο δημιουργούς Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ