Follow us

Bright Habits | Η απόλυτη μέθοδος συγκέντρωσης που γίνεται καθημερινή συνήθεια

Πώς θα ξεκλειδώσεις εύκολα τον εγκέφαλό σου.

MissBloom TEAM
συγκεντρωση iStock

Είναι μία από αυτές τις ημέρες που δεν μπορείς να συγκεντρωθείς με τίποτα, σε σημείο που η ώρα περνάει και οι υποχρεώσεις στη δουλειά όλο και πληθαίνουν. Οι ώρες που περνάς μπροστά από τον υπολογιστή σε δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα η διαύγεια να φαίνεται πως έχει "αποχωρήσει από τη συζήτηση" τη στιγμή που τη χρειάζεσαι πιο πολύ από ποτέ. Και τώρα;

Όλα ξεκινούν από τον τρόπο ζωής μας, πράγμα που σημαίνει πως το σώμα και το πνεύμα μας επηρεάζονται από τις κακές επιλογές που κάνουμε καθημερινά. Αυτό θέλει να μας υπενθυμίσει η νέα καμπάνια της Neubria, με τα αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής με φυσικά βότανα και βιταμίνες, τα οποία δρουν συνεργιστικά. Μια ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα που μας προσκαλεί να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας πιο φωτεινές, πιο καλές συνήθειες για τον οργανισμό μας, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Μαζί τους, η Δώρα Κατσικογιάννη, το νέο πρόσωπο της θετικής αυτής δράσης, που βρήκε τον τρόπο να ανακτήσει τη συγκέντρωσή της για οτιδήποτε θέλει να καταπιαστεί. Θες να μάθεις κι εσύ πώς θα το καταφέρεις;

Neubria Focus, δύο λέξεις, άμεση συγκέντρωση

Προκειμένου λοιπόν να μπορέσεις να είσαι τυπική στις υποχρεώσεις σου και απόλυτα παραγωγική στη δουλειά σου, σου προτείνουμε το προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα Neubria Focus, το οποίο μπορεί να κάνει τα παραπάνω σενάρια πραγματικότητα. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε όλα τα φυσικά εκχυλίσματα, τα βότανα και οι φόρμουλες βιταμινών που περιλαμβάνει να λειτουργούν συνδυαστικά σωστά, το Neubria Focus συμβάλλει στη διάυγεια, βελτιστοποιεί την εστίαση και υποστηρίζει τη συγκράτηση πληροφοριών.

Bright Habits | Η απόλυτη μέθοδος συγκέντρωσης που γίνεται καθημερινή συνήθεια

Νοοτροπικό, όπως λέμε καταπληκτικό!

Όσο κι αν ο όρος σε τρομάζει, το νοοτροπικό σημαίνει πως το διατροφικό σκεύασμα περιέχει ουσίες που επηρεάζουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, με σκοπό τη βέλτιστη νοητική και πνευματική απόδοση. Ειδικότερα, όλα τα συμπληρώματα διατροφής Neubria χρησιμοποιούν δραστικά φυτικά συστατικά προερχόμενα από ασφαλείς πηγές, που υποστηρίζονται από την επιστήμη, χωρίς χημικά ή πρόσθετα συνθετικά, ώστε να προάγουν την υγεία του εγκεφάλου.

Τα "mastermind" συστατικά

Η ικανότητα της συγκέντρωσης και της πνευματικής απόδοσης που σε βοηθά να συγκρατήσεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, οφείλεται στα δραστικά συστατικά που περιέχονται στο συμπλήρωμα διατροφής Neubria Focus. Ειδικότερα, το μείγμα βοτάνων "Mastermind", περιέχει εξειδικεύμενα βότανα που συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου και στην βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης. Πιο αναλυτικά, το σχεδόν "μαγικό" μείγμα αποτελείται από Ασβαγκάντα που προωθεί τη νοητική απόδοση, Τζίνγκο Μπιλόμπα που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση για την υγεία του εγκεφάλου, Ροντιόλα που μειώνει την ψυχική κόπωση και βελτιώνει την οξυδέρκεια, Φασκόμηλο για τη βελτίωση των επιπέδων της πνευματικής διαύγειας, Δενδρολίβανο που συμβάλλει στη διατήρηση της μνήμης και την ανάκληση πληροφοριών αλλά και Μύρτιλο και Μπακόπα Μονιέρι που βοηθούν αρκετά στη διαδικασία της εστίασης και της συγκέντρωσης. Από την άλλη, η Λουτεΐνη και η Ζεαξανθίνη που περιλαμβάνονται στο συμπλήρωμα, συμβάλλουν στην προστασία των ματιών από την μπλε ακτινοβολία, δεδομένων των πολλών ωρών που περνάμε μπροστά από τους υπολογιστές. Επιπλέον, η κιτικολίνη σε συνδυασμό με το συνένζυμο Q10 συμβάλλουν στην ενίσχυση της ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο, ενώ οι ημερήσιες δόσεις βιταμινών οδηγούν σε ένα υγιές ανοσοποιητικό.

Γιατί να επιλέξεις Neubria;

Τα καινοτόμα συμπληρώματα της εταιρείας παρασκευάζονται από φυτικά συστατικά και ενεργά εκχυλίσματα από όλο τον κόσμο - αξιοποιώντας τις φυσικές τους ιδιότητες που ενισχύουν τη νοητική και σωματική απόδοση, βασιζόμενα στην έρευνα και στις σύγχρονες μελέτες. Παράλληλα, τα επίπεδα της αποτελεσματικότητας αυξάνονται χάρη στα δραστικά συστατικά, τα οποία λειτουργούν συνεργατικά μεταξύ τους για την καλύτερη απόδοση, προσφέροντάς μας μείγματα που ενισχύουν, τροφοδοτούν, υποστηρίζουν και προστατεύουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

neubria

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά της Neubria, μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα www.neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ