Follow us

Θρίλερ με την αρπαγή του 6χρονου | Πιθανόν να είναι ήδη εκτός Ελλάδας - Δραματική έκκληση της μητέρας: "Βοηθήστε με"

Ποια είναι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής του 6χρονου με άλλες τέτοιες υποθέσεις - Τι λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

γγδφγ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 6χρονο Rainer Jason Pedersen, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης από άγνωστο κουκουλοφόρο, μέσα από το σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα και τη γιαγιά του στην Κηφισιά και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών για την αρπαγή του παιδιού βρίσκεται ο πατέρας του 6χρονου, αλλά και συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είναι εκείνο που απήγαγε το παιδί από το σπίτι του.

Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου: Μπορεί να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα

"Ο 6χρονος μπορεί να είναι ήδη εκτός Ελλάδας", τόνισε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την αρπαγή του ανήλικου και τη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

"Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει", τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ