Follow us

Ο πιο απλός τρόπος για να καταπολεμήσεις το τσιμπολόγημα και να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου

Η AMHES PHARMA συστήνει το νέο, θαυματουργό προϊόν της.

MissBloom TEAM
Summer Girl iStock

Μπορεί επίσημα το καλοκαίρι να ξεκινά στις 21 Ιουνίου – μαζί με τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου – αλλά η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μας είναι ήδη σε παραλίες και διακοπές εδώ και αρκετές εβδομάδες. Κάθε χρόνο η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων έρχεται όλο και πιο νωρίς, γεγονός που μόνο ως καλό μπορούμε να εκλάβουμε. Μαζί με το καλοκαίρι βέβαια, ξεκινά και η φροντίδα του σώματος – λίγο αργά πολλές φορές αλλά τι να κάνουμε; - μιας και τα γυμναστήρια γεμίζουν ασφυκτικά και οι διατροφολόγοι κάνουν χρυσές δουλειές.

"Δεν τρώω πολύ αλλά αυτό που μου κάνει τεράστιο κακό είναι το τσιμπολόγημα” ακούμε φίλους και γνωστούς να λένε συνέχεια, και η αλήθεια είναι αυτή. Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, που το γνωστό μεζεδάκι δεν μπορείς να το αποφύγεις, είτε γιατί υπάρχει σε μία κοινωνική εκδήλωση είτε γιατί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σου είναι τόσο χαμηλά, που οπωσδήποτε μία επίσκεψη στο ψυγείο είναι απαραίτητη.

Η μία λύση, είναι το ψυγείο σου να είναι γεμάτο καρότα και αγγουράκια. Η άλλη είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και να αλλάξει η ζωή σου. Ως μεγάλη φαν του απογευματινού τσιμπολογήματος, αποφάσισα να δοκιμάσω το ATOMIC® Cr της AMHES PHARMA έπειτα φυσικά από προτροπή του γιατρού μου. Το ATOMIC® Cr είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με πικολινικό χρώμιο, την πλέον απορροφήσιμη μορφή χρωμίου. Το χρώμιο επιταχύνει την έκκριση ινσουλίνης, η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα, ενώ, παράλληλα, συμβάλλει θετικά στη μείωση της όρεξης για περιττό τσιμπολόγημα.

Ο πιο απλός τρόπος για να καταπολεμήσεις το τσιμπολόγημα και να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου

Θα μου πεις κι άλλοι τα είπαν αυτά και δεν είδαμε αποτελέσματα. Η περίπτωση ωστόσο του ATOMIC® Cr είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό που κάνει το συμπλήρωμα αυτό να υπερτερεί έναντι των κοινών συμπληρωμάτων πικολινικού χρωμίου, είναι η 3D ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Κατά το ψέκασμα της απαραίτητης δοσολογίας κάτω από τη γλώσσα, το πικολινικό χρώμιο απορροφάται άμεσα από τους σιελογόνους αδένες και εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος. Για τον λόγο αυτό, αυξάνεται η βιοδιαθεσιμότητά του και επιτυγχάνεται μέγιστη αποτελεσματικότητα, σε σύγκριση με τις κοινές κάψουλες, όπου, λόγω της μεταβολικής διαδικασίας, η αποτελεσματικότητα του αντίστοιχου προϊόντος είναι της τάξεως του 15%. Επίσης είναι εμπλουτισμένο με προβιοτικά, τα οποία αποκαθιστούν την υγεία της στοματικής κοιλότητας και ενισχύουν την απορροφησιμότητα.

Με λίγα λόγια, είναι το τέλειο προϊόν που όχι μόνο θα καταπολεμήσει τη λιγούρα σου για σνακ αλλά μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ