Follow us

Γερμανία | Ανατριχίλα με 44χρονο μπέιμπι σίτερ που κακοποιούσε βρέφη - Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Το πιο μικρό σε ηλικία θύμα του 44χρονου ήταν ένα βρέφος ηλικίας ενός μήνα. Ανάμεσά τους άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία. 33 τα θύματα.

fsdfs iStock

Ένα σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας που ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας, έρχεται στο φως στην Κολωνία.

"Ένα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας και αδιαφορίας για τα βάσανα μικρών παιδιών, τον πόνο και τις κραυγές τους και το εμφανή φόβο τους δεν έχω ποτέ συναντήσει μέχρι τώρα. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο".

"Στους χώρους των οικογενειών"

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Deutsche Welle, πρόκειται για μια ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, αλλά με πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Βασικός κατηγορούμενος ένας 44χρονος από την πόλη Βερμελσκίρχεν του γερμανικού κρατιδίου. Υπάλληλος στο επάγγελμα, παντρεμένος και χωρίς παιδιά, προσέφερε μέσω του διαδικτύου υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ και με αυτόν τον τρόπο είχε πρόσβαση στα θύματά του, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Ούλριχ Μπρέμερ, εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ