Follow us

Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου | Η SYMMETRIA® στο πλευρό των πραγματικών αγωνιστών της ζωής

Το νέο Instagram Challenge για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

MissBloom TEAM
SFF

Η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο ως Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου και είναι αφιερωμένη σε όσους κατάφεραν να νικήσουν αυτή την δύσκολη και άνιση μάχη. Ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, και σταδιακά διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο ως μία γιορτή της ζωής, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τον καρκίνο και στην απομυθοποίηση του ως θανατηφόρας νόσου.

Στόχος είναι η συγκεκριμένη ημέρα να αποτελέσει γιορτή για όλους όσους επέζησαν, να γίνει πηγή έμπνευσης και δύναμης για όσους διαγνώστηκαν πρόσφατα με την ασθένεια, να δώσει στήριγμα και κουράγιο στις οικογένειες των ασθενών και να αφυπνίσει και να ενημερώσει την κοινωνία, διαδίδοντας το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τη διάγνωση του, ότι μπορεί να είναι εξίσου παραγωγική και δημιουργική.

H SYMMETRIA®, συμμετέχει φέτος σε ένα Instagram Challenge, παροτρύνοντας και ευαισθητοποιώντας όλους μας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Ανεβάζουμε στο Instagram μία φωτογραφία με την ποσότητα του αντηλιακού που χρησιμοποιούμε για την προστασία του προσώπου. Kαλούμε έναν ή περισσότερους φίλους μας να συμμετέχουν, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε όσα περισσότερα άτομα μπορούμε.

Tο hashtag της ενέργειας είναι #SymmetriaHealthySkin

Η SYMMETRIA®, επίσης, στηρίζει από το 2010 το μη κερδοσκοπικό σωματείο υποστήριξης ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα "I LIVE FOR ME", ευαισθητοποιώντας το κοινωνικό σύνολο στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση. H Ναταλία Δραγούμη και ο Χρήστος Φερεντίνος υποστηρίζουν αυτή την ημέρα και το "I LIVE FOR ME", και διαβάζουν τις μαρτυρίες δύο αληθινών ‘’νικητών’’, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα!

Ο καρκίνος είναι μια μάχη που μπορεί να κερδηθεί και οι νοσούντες είναι οι δυνατοί αγωνιστές που παλεύουν καθημερινά, γενναίες φιγούρες που τις περισσότερες φορές εμψυχώνουν εμάς, τους υγιείς. Αυτό μεταφράζεται ως δύναμη ψυχής και θέληση για ζωή. Οι επιζώντες, ξεπερνούν τους 28.000.000 παγκοσμίως, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά, ενώ αυξάνονται τα ποσοστά κρουσμάτων, αλλά η έγκαιρη διάγνωση και οι νέες θεραπείες οδηγούν σε πλήρη ίαση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ