Μυστήριο με τον Παπαναούμ | "Είχε εμμονή με την πρώην γυναίκα μου" - Η εκδοχή του πατέρα της 17χρονης και η Γεωργία Μπίκα

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας "αράχνη" υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Παπαναούμ την απειλούσε - Διαχωρίζει τη θέση της κόρης του από την Γεωργία Μπίκα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έναν δισεπίλυτο γρίφο καλούνται να λύσουν οι Αρχές που ερευνούν την αυτοκτονία του Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη. Ο γυμναστής, πριν απαγχονιστεί μέσα στην επιχείρησή του, είχε στείλει ένα mail σε διάφορους λογαριασμούς στο οποίο έκανε λόγο για κυκλώματα μαστροπείας, εκβιασμούς και ναρκωτικά, ενώ την ίδια ώρα μιλούσε για την σύντροφό του, η οποία τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, ο 50χρονος αναφέρεται στο σημείωμά του και στην Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός προπονητής υποστήριξε ότι η 17χρονη κοπέλα με την οποία πήγε στο επίμαχο πάρτι η 24χρονη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν κόρη της συντρόφου του.

Όπως έγραφε ο Γιώργος Παπαναούμ, η γυναίκα "αράχνη" που τον εξαπάτησε, καθοδήγησε και παρότρυνε την 17χρονη κόρη της να παρευρεθεί μαζί με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο μοιραίο πάρτι, με αφορμή την παρουσία ευκατάστατων ανδρών. Την κατηγορούσε δε ότι προωθούσε "μιλημένα" κορίτσια σε επιχειρηματίες και γόνους πλουσίων οικογενειών, με στόχο να τους αποσπάσει χρήματα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr