Follow us

Το ταξίδι της Βίκυς Καγιά στη Γαλλία συντροφιά με τη Moët & Chandon

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε στο Roland Garros και την Καμπανία καλεσμένη της πιο εμβληματικής σαμπάνιας στον κόσμο.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, ο θερμός και μυρωδάτος Μάιος, μπορεί για εμάς να σημαίνει την αρχή του καλοκαιριού, αλλά για τους λάτρεις του τένις σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Roland Garros. Τα χωμάτινα γήπεδα του φημισμένου σταδίου γεμίζουν με τους μεγαλύτερους αθλητές του τένις οι οποίοι αγωνίζονται για την κατάκτηση του τίτλου μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό.

Υποστηρικτής του γαλλικού Open επί σειρά ετών η σαμπάνια Moët & Chandon, υποδέχθηκε στο VIP Lounge μία σειρά σημαντικών προσωπικοτήτων μεταξύ αυτών και η Βίκυ Καγιά.

Το ταξίδι της Βίκυς Καγιά στη Γαλλία συντροφιά με τη Moët & Chandon

Εκεί είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά ενάντια στον Mikael Ymer απολαμβάνοντας Moët & Chandon.

Καγιά - Ρολάντ Γκαρός

Στη συνέχεια του ταξιδιού, επισκέφθηκε το Château της Moët & Chandon στο διάσημο Epernay της Καμπανίας όπου μυήθηκε στα μυστικά της σαμπάνιας και απήλαυσε ένα γαστρονομικό δείπνο γαλλικής κουζίνας με συνοδεία της κλασικής Moët & Chandon Brut Imperial αλλά και της φρουτώδους Moët & Chandon Rose Imperial.

Βίκυ Καγιά

Μοέτ

Αποκορύφωμα της ημέρας, η εντυπωσιακή βόλτα με το αερόστατο, απολαμβάνοντας πάντα την εκλεπτυσμένη σαμπάνια Moët & Chandon.

Καγιά - Μοέτ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ