Follow us

Πώς θα είναι η ζωή μας αν ξεσπάσει ο "οικονομικός τυφώνας" - Τρόμος από την προειδοποίηση της JP Morgan

Η προειδοποίηση του Jamie Dimon, επικεφαλής της JP Morgan έγινε αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον πλανήτη. Προειδοποιεί για το ενδεχόμενο να επικρατήσουν στον πλανήτη συνθήκες στασιμοπληθωρισμού.

MissBloom TEAM
Κινδυνεύουμε περισσότερο από τον κορονοϊό στα σούπερ μάρκετ; Η απάντηση των ειδικών

Τι σημαίνει "τυφώνας" για την οικονομία υπό τις παρούσες συνθήκες; Και ποιες συνθήκες θα επικρατούν αν αυτός ο τυφώνας αναβαθμιστεί σε "τυφώνα Σάντι” ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα που δημιουργήθηκαν ποτέ στον Ατλαντικό;

Αναμφίβολα η προειδοποίηση του Jamie Dimon, επικεφαλής της JP Morgan έγινε αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον πλανήτη. Ουσιαστικά, η τοποθέτησή του συνιστά προειδοποίηση για το ενδεχόμενο να επικρατήσουν στον πλανήτη συνθήκες στασιμοπληθωρισμού. Ή ακόμη πιο απλά συνθήκες κατά τις οποίες ενώ οι τιμές θα αυξάνουν, ταυτόχρονα θα αναβάλλονται επενδυτικές αποφάσεις, θα χάνονται θέσεις εργασίας και θα περικόπτονται δαπάνες υπό το βάρος της ακρίβειας. Γιατί αυτό; Διότι οι κεντρικές τράπεζες θα επιχειρούν να τιθασεύσουν τον τεράστιο πληθωρισμό με συνεχείς αυξήσεις στο κόστος του χρήματος δηλαδή με αυξήσεις επιτοκίων κάτι όμως που ρίχνει ακόμη περισσότερο νερό στον μύλο του στασιμοπληθωρισμού.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ