Follow us

Του βουνού ή της θάλασσας; Όπου και αν βρίσκεται το εξοχικό σου δες πώς θα το κάνεις σαν καινούργιο

Ξέρουμε πώς μπορείς να δώσεις νέο αέρα στον αγαπημένο σου προορισμό διακοπών, το εξοχικό σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές value for money προσθήκες που θα το κάνουν σαν καινούργιο.

MissBloom TEAM
Κήπος

Δουλειά, κίνηση, σπίτι, ρουτίνα και ξανά από την αρχή. Θες απεγνωσμένα να κάνεις ένα pause για ξεκούραση. Ευτυχώς, αν έχεις εξοχικό δεν χρειάζεται να ψάξεις πού θα πας. Ο προορισμός είναι εκεί και σε περιμένει καρτερικά όλο τον χρόνο. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο ή στο πλοίο για το νησί, ήδη ονειρεύεσαι τις στιγμές χαλάρωσης στον κήπο ή στη βεράντα, εκεί όπου θα πίνεις το πρωινό σου καφεδάκι στον καθαρό αέρα, θα απολαμβάνεις το μεσημεριανό σου μετά το μπάνιο χωρίς κανένα άγχος, θα διαβάσεις όλα εκείνα τα βιβλία που φόρτωσες στη βαλίτσα και το βράδυ, θα απολαμβάνεις ένα ποτάκι στη δροσιά. Πολύ ωραία όλα, αλλά ένα σπίτι που μένει για καιρό κλειστό, χρειάζεται το φρεσκάρισμά του και δεν εννοούμε απλά το καθιερωμένο καθάρισμα.

Πες αλήθεια, δεν υπάρχουν φορές που σκέφτεσαι ότι μάλλον δεν σου κάνει και πολύ κέφι πια γιατί έχεις βαρεθεί την διακόσμησή του; Ωστόσο, ξέρεις πως αν το αξιοποιήσεις μπορεί να γίνει για εσένα το τέλειο καταφύγιο από την απαιτητική καθημερινότητα. Αν τώρα η απόφαση να το ανανεώσεις σου φαίνεται βουνό, τόσο ψηλό όσο το βουνό στο οποίο μπορεί να βρίσκεται, σου έχουμε λύσεις. Μετά από ένα καλό ψάξιμο στη μεγάλη ποικιλία του shopflix.gr σε έπιπλα κήπου και βεράντας, εντοπίσαμε τα ιδανικά προϊόντα που μπορούν να δώσουν νέα "πνοή" στον εξωτερικό χώρο του εξοχικού σου και ταιριάζουν το ίδιο καλά σε ένα σπίτι στο βουνό ή δίπλα στη θάλασσα. Και αν σε αγχώνει το κόστος και φοβάσαι ότι το budget σου μπορεί να μην επιτρέπει μια ανανέωση, έχουμε κάνει value for money επιλογές που θα σου δώσουν ακριβώς τη λύση που αναζητάς.

Κάθισε στα μαλακά

Το πρώτο και καλύτερο για το οποίο πρέπει να μεριμνήσεις, είτε ο χώρος σου είναι περιορισμένος, είτε πιο άνετος, είναι μια καλή τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, με άνετα καθίσματα, ώστε να μπορείς να χαλαρώνεις μόνος σου αλλά και να περνάς χρόνο με την παρέα για φαγητό, ποτό και πολύ κουβέντα.

Σετ Τραπεζαρίας Pakoworld Laura Εξωτερικού Χώρου Rattan Φυσικό

Πάνω από όλα είναι η άνεση, ωστόσο σε αυτή την τραπεζαρία βρήκαμε τόσο την άνεση, όσο και το design που αναζητούσαμε για να δώσουμε στυλ στην βεράντα του εξοχικού. Τόσο το τραπέζι όσο και οι πολυθρόνες είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας μέταλλο και επενδυμένα με rattan, που εξασφαλίζουν αντοχή (μεγάλο ζητούμενο για τα έπιπλα που βρίσκονται έξω και εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες), ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο. Την ξεχωρίσαμε ακριβώς λόγω του υλικού της, που προσδίδει αυτό το boho στοιχείο που ταιριάζει στις καλοκαιρινές μπαλκονάδες. Το καλύτερο; Δεν απαιτεί πολύ χώρο, καθώς διαθέτει ένα κομψό τραπέζι ύψους και πλάτους 80 cm, και συνοδεύεται από τέσσερις καρέκλες, άρα μπορείς να την επιλέξεις ακόμη και αν ο χώρος σου είναι κάπως πιο περιορισμένος

Του βουνού ή της θάλασσας; Όπου και αν βρίσκεται το εξοχικό σου δες πώς θα το κάνεις σαν καινούργιο

Αγόρασέ την από 321,00€

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού Χώρου Sun

Για τους μεγαλύτερους κήπους ή βεράντες, αλλά και για τις μεγαλύτερες παρέες, θα χρειαστείς περισσότερα καθίσματα. Σαν να λέμε, το κομψό σετ τραπεζαρίας της Esmarket, με το minimal στυλ που ταιριάζει σε κάθε χώρο, είναι αυτό που αναζητούσες. Πρόκειται για μεταλλική κατασκευή, σε καφέ χρώμα, που δίνει αυτό το πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Όλο το σετ είναι μεταλλικό, με το τραπέζι διαστάσεων 140x70x80 cm να συνδυάζει το μέταλλο με το γυαλί και τις έξι πολυθρόνες με textilene που το συνοδεύουν, να μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μεγάλες παρέες.

Κήπος

Αγόρασέ την από 195,00€

Κούνια μπέλα στο μπαλκόνι

Όπως και να το κάνουμε, για να φτιάξεις το εξοχικό σου έτσι ώστε να θέλεις να επιστρέφεις εκεί ξανά και ξανά, αλλά και να εντυπωσιάζεις κάθε φορά τους φιλοξενούμενούς σου, θα πρέπει να προσθέσεις και αυτό το κάτι παραπάνω, που θα το κάνει να ξεχωρίζει και θα το μετατρέψει στο μέρος των ονείρων σου. Τι θα έλεγες να προσθέσεις, κάπου εκεί δίπλα στην τραπεζαρία και μια κούνια; Δεν μιλάμε βέβαια για μία κλασική, παιδική κούνια με σχοινιά και σανίδι, αλλά για την πιο "ενήλικη", στυλάτη αλλά και αναπαυτική εκδοχή της, από την οποία δεν θα ξεκολλάς και θα θέλεις σίγουρα και να την φωτογραφίζεις για τα καλοκαιρινά σου stories στο Instagram…

Κούνια Romulus με Βάση Rattan

Την κούνια Romulus της Esmarket σε μαύρο χρώμα την ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Είναι όλη μεταλλική, από την κολώνα στήριξης μήκους 195 cm και τη βάση μέχρι το καλάθι. Και τι σημαίνει αυτό; Ανθεκτικότητα! Πέρα από το πρακτικό κομμάτι βέβαια, μας άρεσε και το στυλ της, αφού το καλάθι είναι επενδυμένο με rattan και διαθέτει ένα έξτρα αναπαυτικό μαξιλάρι μωβ χρώματος, το οποίο μάλιστα είναι και αδιάβροχο, ώστε να μην αγχώνεσαι όταν θέλεις να καθίσεις μετά την παραλία και το μαγιό δεν έχει ακόμη στεγνώσει. Πίστεψέ μας, η κούνια αυτή θα γίνει η καλοκαιρινή σου "φωλιά".

Κούνια

Αγόρασέ την από 164,00€

Για όλα τα παραπάνω, αλλά και για ακόμη περισσότερες επιλογές, δεν έχεις παρά να μπεις στο shopflix.gr και να βρεις όλα αυτά που ψάχνεις, μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και αέρας ανανέωσης θα "φυσήξει" στο εξοχικό σου, για ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Και όλα αυτά, απευθείας στην πόρτα σου ή στο εξοχικό σου, όπου κι αν βρίσκεται με άμεση και εγγυημένη παράδοση shopflix.gr χάρη στην αποκλειστική του συνεργασία με την Courier Center.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ