Follow us

Το χρονικό δύο οικογενειακών τραγωδιών | Ο αδερφοκτόνος στα Πατήσια και η δολοφονία της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου

Δύο άγριες δολογονίες συντάραξαν την χώρα το Σαββατοκύριακο - Ένας 59χρονος σκότωσε τον αδερφό του στα Πατήσια, ενώ στην Αίγινα δολοφονήθηκε από τον γιο της η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου.

MissBloom TEAM
sdfsf Ευρωκίνηση

"Μου έκανε μαγκιές και τον καθάρισα…". Με αυτά τα λόγια δικαιολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη του, ο 59χρονος αδερφοκτόνος στα Πατήσια. Δεν διευκρίνισε ποτέ όμως τι ακριβώς εννοούσε και ποια ήταν η αφορμή που τον "όπλισε". Τα δύο αδέρφια σύμφωνα με μαρτυρίες, είχαν μια διαταραγμένη σχέση με συχνούς καβγάδες, με έναν από αυτούς να παίρνει μοιραία τροπή. Ο δράστης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για εξέταση, ενώ οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν οι διαμάχες ανάμεσα στα δύο αδέρφια ήταν οικονομικού χαρακτήρα.

"Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον αδερφό μου", φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, το πρωί της Κυριακής ο 59χρονος δράστης, ομολογώντας το έγκλημα. Αφού τον συνέλαβαν, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα της οδού Καυτατζόγλου, όπου εντόπισαν τον άτυχο 69χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ