Follow us

Γυναικοκτονία στη Δράμα | "Δεν θέλει να χωρίσουμε, θα με σκοτώσει με την καραμπίνα", προειδοποιούσε η 59χρονη

Η τέταρτη γυναικοκτονία από την αρχή του έτους στη χώρα - Ο 64χρονος και η 59χρονη στη Δράμα ήταν παντρεμένοι σχεδόν τρεις δεκαετίες, είχαν παιδιά και εγγόνια.

MissBloom TEAM
γυναικοκτονια iStock

Δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η σύζυγός του θέλει διαζύγιο. Ούτε ότι χθες θα μάζευε τα πράγματά της και θα εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη στην Προσοτσάνη Δράμας.

Έτσι, πήρε την κυνηγητική καραμπίνα του και τη σκότωσε. Τόσο απλά! Λίγη ώρα αργότερα, πήγε στο μπάνιο και με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. Μία ακόμη γυναικοκτονία συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. Μόλις ένα μήνα από την αντίστοιχη της φαρμακοποιού στη γειτονική Καβάλα.

Ο 64χρονος και η 59χρονη ήταν παντρεμένοι για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Απέκτησαν δύο παιδιά και τρία εγγόνια. Οι κάτοικοι στην κωμόπολη που βρίσκεται λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Δράμας, είναι πραγματικά σοκαρισμένοι. Μέχρι χθες, η συγκεκριμένη οικογένεια ήταν από τις καλύτερες της περιοχής.

Ο 64χρονος ήταν επιχειρηματίας και σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της Δράμας και η 59χρονη μία γλυκύτατη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ