Bright Habits | Υγεία και ευεξία με τις νέες συνήθειες που συστήνουν τα συμπληρώματα διατροφής Neubria

Πώς θα βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, με μία κίνηση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής και οι ανάγκες που μέρα με τη μέρα εμφανίζονται, σε κάνουν να νιώθεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Νιώθεις εξαντλημένη, η διαθεσή σου απουσιάζει, η συγκέντρωσή σου δε λέει να μπει σε εφαρμογή και δυσκολεύεσαι τα βράδια να κοιμηθείς, σκεπτόμενη όλα αυτά που σε περιμένουν; Πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να εντάξεις νέες συνήθειες στη ζωή σου που προωθούν την υγεία και την ευεξία του νου και του σώματός σου, όπως ακριβώς σού προτείνει η Δώρα Κατσικογιάννη που ανακάλυψε το μυστικό του wellbeing.

Ποιο είναι αυτό; Τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής Neubria, τα οποία λειτουργούν ώστε συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου, του οργανισμού και την ευεξία του, έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές ανάγκες, χάρη στα φυσικά βότανα και τις θαυματουργές φόρμουλες βιταμινών.

Τι είναι τα νοοτροπικά συμπληρώματα;

Όλα ξεκινούν από το μυαλό και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε τον τρόπο να το ξεκλειδώσουμε. Η λύση, λοιπόν, βρίσκεται στα νοοτροπικά συμπληρώματα, δεδομένου πως μιλάμε για μία δράση η οποία στοχεύει στη βελτίωση του μυαλού και της γνωστικής λειτουργίας. Ειδικότερα, πρόκειται για εκείνα που περιέχουν ουσίες που εμπλέκονται στις λειτουργίες του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τη νοητική και την πνευματική απόδοση. Η διαφορά των Neubria, ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα, συναντάται στη χρήση δραστικών φυτικών συστατικών, που προέρχονται από ασφαλείς πηγές και συνδυάζονται έτσι ώστε να αξιοποιείται η πραγματική δύναμη της φύσης.

Neubria για κάθε ανάγκη:

Προσπαθώντας να καλύψει κάθε σύγχρονη ανάγκη, η Neubria προχώρησε στη δημιουργία 5 συμπληρωμάτων, προκειμένου να βελτιώσει οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία υστερείτε.

Neubria Mood για καλή διάθεση

Το συγκεκριμένο πολυβιταμινούχο, νοοτροπικό συμπλήρωμα σκοπό έχει, μέσω των θρεπτικών συστατικών που περιλαμβάνει, να σε βοηθήσει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και την ευεξία του οργανισμού. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα, το NEUBRIA MOOD δρα για να ανεβάσει τη διάθεσή σου και να προσφέρει συναισθηματική ισορροπία, που σε περιόδους αστάθειας δεν είναι δυνατή.

Το μυστικό βρίσκεται στο βοτανικό μείγμα Shine Bright που αποτελείται από εκχυλίσματα Ασβαγκάντα, Κουρκουμά, Ροντιόλας και Σαφράν που καταπολεμούν το στρες, βελτιώνουν τη διάθεση και τις εγκεφαλικές λειτουργίες ενώ παράλληλα προσφέρουν αρκετά άλλα οφέλη στον οργανισμό.

Neubria Sleep για όνειρα γλυκά

Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, με αποτέλεσμα το επόμενο πρωί να μην μπορείς να αποδώσεις, το ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, που είναι ενισχυμένο με φυσικά βότανα που συμβάλλουν στον ύπνο, είναι ιδανικό για να μη διακόπτεται ο ύπνος σου από τίποτα. Πιο αναλυτικά, αυτό το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στη χαλάρωση και στη βελτίωση του ύπνου, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να λαμβάνει την ξεκούραση που χρειάζεται για να έχει το σώμα μας περισσότερη ενέργεια και να είναι δυνατό το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με τα οποία φυσικά συνδέεται.

Η ισχυρή φόρμουλα του μείγματος βοτάνων Bliss προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, καταλήγοντας σε έναν ύπνο χωρίς έγνοιες και διακοπές. Το σημαντικότερο όμως είναι πως μιλάμε για έναν φυσικό ύπνο, ο οποίος δεν προκαλεί αίσθηση ζαλάδας. Στην ουσία αυτό που κάνουν τα αποτελεσματικά βότανα που περιέχονται στο συμπλήρωμα είναι να ενισχύσουν στο σώμα μας τα επίπεδα των συστατικών που προκαλούν τον ύπνο, βοηθώντας το βιολογικό μας ρολόι να λειτουργήσει κανονικά.

Neubria Memory για να μην ξεχνάς τίποτα

Αν νιώθεις πως δυσκολεύεσαι να συγκρατήσεις σημαντικές πληροφορίες, ξεχνώντας πράγματα που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να θυμάσαι, οφείλεις να δοκιμάσεις το προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που λειτουργεί ως μία "πρόσθετη εξωτερική μνήμη". Ειδικότερα, το σκεύασμα σε βοηθάει να θυμάσαι περισσότερα, για μεγαλύτερο χρόνο, υποστηρίζοντας τη μάθηση, την πνευματική απόδοση και τη συγκέντρωση ενώ παράλληλα συμβάλλει στην υγεία του σώματός σου.

Το κλειδί της αποτελεσματικότητας του συμπληρώματος που στόχο έχει να διατηρήσει τη γνωσιακή λειτουργία, να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη και να βελτιώσει τη διαδικασία της ανάκλησης των πληροφοριών είναι οι 22 βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα που περιλαμβάνει και ειδικότερα το μείγμα "Clarity” που στοχεύει στην ενίσχυση της μνήμης και της νοητικής λειτουργίας.

Neubria Focus για άμεση συγκέντρωση

Οι δύσκολες ημέρες στη δουλειά απαιτούν την πλήρη συγκέντρωσή σου, ωστόσο όταν αυτή απουσιάζει, τι κάνεις; Το προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα Neubria Focus είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε όλα τα φυσικά εκχυλίσματα, τα βότανα και οι φόρμουλες βιταμινών που περιλαμβάνει να λειτουργούν συνδυαστικά σωστά, με στόχο να συμβάλλει στη διάυγεια, να βελτιστοποιεί την εστίαση και να υποστηρίζει παράλληλα τη συγκράτηση πληροφοριών.

Ωστόσο, τα εύσημα πρέπει να λάβει το μείγμα βοτάνων "Mastermind", το οποίο περιέχει εξειδικεύμενα βότανα που συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου και στην βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης, τη μείωση της ψυχικής κόπωσης και βελτίωση της οξυδέρκειας.

Neubria Energy για ενέργεια που διαρκεί!

Αν επιθυμείς να μπορείς να έχεις ανεξάντλητη ενέργεια και να είσαι παραγωγική όλες τις ώρες της ημέρας, πρέπει να επιλέξεις να βάλεις στη ζωή σου το ενισχυμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών συμπλήρωμα Neubria Energy, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή μέσω της συνεχούς απελευθέρωσης ενέργειας.

Στην ουσία, η συνέργεια των βιταμινών και του δραστικού μείγματος βοτάνων έχουν στόχο να μειώσουν την κούραση και να αυξήσουν την πνευματική και σωματική απόδοση με αποτέλεσμα το υγιές μυαλό και σώμα. Όπως και στα υπόλοιπα συμπληρώματα Neubria, έτσι και στο Energy, το μυστικό βρίσκεται στο μείγμα βοτάνων "Charge up" που χάρη στα συστατικά του, παρέχει απελευθέρωση της ενέργειας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η μοναδικότητα των συμπληρωμάτων Neubria

Η μεγάλη γκάμα των συμπληρωμάτων διατροφής Neubria καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου ανθρώπου που επιθυμεί να απολαμβάνει τη ζωή του, με αποτέλεσμα να γίνεται η no1 προτίμηση. Το μυστικό της επιτυχίας, ωστόσο, βρίσκεται στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων που οφείλεται στα εξαιρετικά επιλεγμένα συστατικά και βότανα από όλον τον κόσμο, τα οποία δημιουργούν δραστικά μείγματα που επιστημονικά έχουν αποδεδειγμένη δράση, αλλά και στους συνδυασμούς που έχουν επιλεχθεί ώστε να υποστηρίζουν το μυαλό, αλλά και το σώμα.

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά της Neubria, μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα www.neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.