Αυτό το καλοκαίρι, όλοι μιλούν για τα μοναδικά summer parties του Schweppes

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε μια από τις διπλές προσκλήσεις για τα summer parties του Schweppes

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αυτό το καλοκαίρι, το Schweppes, δημιουργεί μία σειρά από μοναδικά summer parties, γεμάτα μουσική και δροσιστικά Schweppes cocktails με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου το πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, δημιουργεί έναν διαγωνισμό "με χαρακτήρα" και προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή, εν πλω, εμπειρία στην Μαρίνα Αλίμου.

Για να διεκδικήσεις κι εσύ μία από τις διπλές προσκλήσεις των summer parties παρέα με το αγαπημένο σου cocktail, αρκεί να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη σελίδα του Schweppes στο Instagram. Τα βήματα είναι απλά: Ακολούθησε τον λογαριασμό @schweppesgreece, και κάνε tag το τέλειο plus one για ένα summer party με χαρακτήρα και γράφοντας sunset ή night.

Τα sunset parties θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 18:00 έως τις 20:00 με Schweppes cocktails κατά τη δύση του ήλιου, ενώ τα night parties από τις 21.00 έως τις 21.00, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας.

Η Ινώ Σούπαρη, Marketing Manager The Coca-Cola Company για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέφερε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εν πλω εμπειρία, με τον μοναδικό χαρακτήρα του Schweppes. Περιμένουμε το κοινό να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο του πιο εκλεκτού ανθρακούχου αναψυκτικού, μέσα από μία σειρά μοναδικών summer parties, γεμάτα μουσική και δροσιστικά cocktails με έναν και μόνο στόχο: τη δημιουργία αυθεντικών στιγμών διασκέδασης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!"