Follow us

Θάνατοι Μαλένας - Ίριδας | Φόβοι ότι δεν θα αποδειχτούν ποτέ τα ακριβή αίτια θανάτου - Η μέθοδος των ιατροδικαστών

Στην 3,5 ετών Μαλένα διαπιστώθηκε μακροσκοπικά μετά τον θάνατό της τραύμα στη μύτη και στην 6 μηνών Ίριδα τραύμα στον στοματικό βλεννογόνο.

MissBloom TEAM
patra

Τα αποτελέσματα των νέων τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων στην άτυχη Μαλένα δεν φαίνεται να αναδεικνύουν ποσότητες κεταμίνης ή άλλων τοξικών ουσιών. Και στην Ίριδα, οι σχετικές εξετάσεις δεν έχουν δείξει χορήγηση τοξικών ουσιών.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, εξετάζουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα και τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών, όπως τις αλλοιώσεις στο συκώτι και τα νεφρά της Μαλένας, τις εκδορές στο πρόσωπο και στο στοματικό βλεννογόνο της Ίριδας, προκειμένου να συντάξουν και να καταθέσουν το ιατροδικαστικό πόρισμα, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, να ταξιδέψουν στην Πάτρα και να λάβουν 10-15 καταθέσεις από ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό και συγγενικό-φιλικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ