Follow us

Η SYMMETRIA τιμά το Pride Festival

Διοργανώνει φέτος τον Ιούνιο την καμπάνια "BE THE REAL YOU IN THE BEST WAΥ POSSIBLE".

MissBloom TEAM
fghffhf

H SYMMETRIA® όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμά το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Pride Festival), και διοργανώνει την καμπάνια "BE THE REAL YOU IN THE BEST WAΥ POSSIBLE” η οποία είναι αφιερωμένη στην LGBTQIA+ κοινότητα.

Η SYMMETRIA® με διεθνή παρουσία στο χώρο της υγείας και ομορφιάς από το 2005, στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια έμπρακτα το Diversity, Equity and Inclusion ή στα ελληνικά, την ποικιλομορφία και ετερογένεια, την ισότητα και δικαιοσύνη, και την ενσωμάτωση στο χώρο εργασίας.

"There's no beauty without diversity & no SYMMETRIA without inclusivity” αποτελεί μια από τις βασικές αρχές της SYMMETRIA®, σε ότι αφορά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται διεθνώς αλλά και τους εργαζόμενους της.

Η φετινή καμπάνια επικεντρώνεται σε δύο πυλώνες: Awareness and Education, δηλαδή την αναγνώριση & και την εκπαίδευση γύρω από LGBTQIA+ θέματα. Η SYMMETRIA® θα προβεί σε μια σειρά από ενέργειες οι οποίες θα ενισχύσουν το Αwareness όπως οι rainbow προστατευτικές μάσκες που θα φοράνε οι εργαζόμενοι και θα προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες της καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, την τοποθέτηση ειδικά σχεδιασμένου εξωτερικού banner στην είσοδο του κτηρίου για να τονίσει την σημασία του #FeelFree και της διαφορετικότητας, τη δημιουργία και παροχή στους επισκέπτες ενός Special Non - Alcoholic Welcome Drink εμπνευσμένο από το Pride, τη δημιουργία Video που στηρίζει τις αρχές των Diversity, Equity and Inclusion, ενώ όπως κάνει τα τελευταία χρόνια θα προσαρμόσει το logo και τα banners του νέου site σύμφωνα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Στον πυλώνα Education η SYMMETRIA® θα παρέχει στα μέλη, συνεργάτες και στους εργαζόμενους της την δυνατότητα εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν την LGBTQIA+ κοινότητα μέσα από ενημερωτικό υλικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ενός ηλεκτρονικού εντύπου με FAQs, ώστε όχι μόνο να λύσει ενδεχόμενες απορίες, αλλά και να ευαισθητοποιήσει περισσότερο το κοινό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ